středa 2. března 2011

První posilou se stává Bobo

S radostí Vám oznamuji, že první oficiální posilou našeho klubu pro jarní část soutěže se stal vytáhlý útočník, Petr "Bobo" Balhárek.
.
Svoje nesporné umění předvedl na celkem 5ti zápasech Brno Open 2011, ve kterých vstřelil jednu branku. Podílel se na nesčetně krásných akcí, ve kterých byl mozek prévě on. Do týmu koncepčně zapadl a v hlasování členů klubu šampionů jasně převážilo kladné vyjádření ve prospěch příchodu Petra. Petr, přezdívaný Bobo, se již podrobil vstupním zdravotním testům a k samotnému přestupu dojde dnes, o pul 4 na Nádru pod hodinama.

Zde bude podepsána smlouva na dobu neurčitou. Petr si příjde na v přepočtu 900.000 korun ročně, což činí 75.000 korun měsíčně. Jsou to srovnatelné platové podmínky, jaké měl ve svém bývalém fotbalovém působišti, Realu Zaragoza.
.
Z vyjádření Petra ke klubu a příchodu:
" Zájem hrát mám a to velký. Myslím si totiž, že potenciál v týmu rozhodně je a místo, které zaujímá v tabulce 2.D třídy, zaujímá neprávem. Mám z vašeho týmu fakt dobrý pocit. Jste podle mě dobrá parta a je s váma sranda. Budu asi nejmladší, ale mi to nevadí. Nenamluvli jsme toho moc, to máš pravdu, o to víc jsem rád, že můžu být ve vašem týmu a pokecat a dozvědět se o vás každém víc. :-) "
..toliko z oficiálního vyjádření našeho nového přírůstku.
.
Těším se na dlouhodobou spolupráci, přeji Ti mnoho zdaru, pěkných futsalových okamžiků a především pevné nervy, ty budeš v naší smolařské doslova sebevražedné partě potřebovat nejvíce. Vím o čem mluvím.. Od této chvíle tedy máme v týmu dva hráče podobného jména, útočná legie zkázy - Bebé a Bobo.

Žádné komentáře: