pondělí 28. února 2011

Carpe Diem v televizi !!!

Dámy a pánové, dnešním superobjevem se začíná psát nová kapitola klubu Carpe Diem. Mezník, který dnes krátce po 17 hodině objevila Lucka se zapisuje zlatým písmem do bezedného análu oranžovočerného týmu.. Oč se jedná? Carpe Diem je v televizi !!
.
Ano, nedělám si legraci.. Lucka dnes kouká na brněnskou TV a náhle co na obrazovce nevidí.. Olinův zkřivený obličej bolestí, kterak se válí po zemi v smrtelné křeči po likvidačním faulu... v dalším prostřihu je vidět obligátní rozehrání našeho signálu při přímém kopu. Rozehrává Olin, zakončuje úspěšně Lukáš.. V záběru se mihne tuším i Vláďa, jak slaví vstřelenou branku..
.
Pletu pátý přes devátý, co? Ano, je to z toho důvodu, že jsem tak silně vzrušen.. Rozuzlím Vám tedy konečně v klidu předešlé řádky..
.
Minulý rok při Brno Open 2010, pokud si pamatujete, naše dva zápsy kamerovala brněnská TV. Záběry z našich zápasů byly použity jakožto spot a současně vábenka pro letošní PLES FUTSALU, který se uskuteční 5.března. Tento spot vysílá pravidelně zmíněná brněská TV na svém televizním kanálu a zřejmě bude ještě vysílat několik dní, asi do onoho 5.tého. Máte-li tedy zájem shlédnout poprvé v historii (a jistě ne naposled) náš klub v televizi, máte nyní nejlepší možnost..
(jen pro info, já viděl dnes spot 2x - dávali ho v 17 i v 19.. tzn. že ho dávají asi celkem často ((nevím zda i po hodině)).. před spotem s Carpe jdou jakýsi blbosti o kosmetice a odstraňování chloupků) :-)
.
Odkaz na stránky brněnské TV, kde najdete frekvenci, či kanál pro nalazení:
.
Věřím, že kanál naleznete ve svých televizích a pokocháte se stejně jako já.. Hvězdou přenosu je jednoznačně Olda.. :-)

Žádné komentáře: