čtvrtek 18. listopadu 2010

Slovo krále

To co se děje na diskuzi nemá obdoby a je mi z toho na blití. Proto v klidném a mírovém duchu se pokusím rozebrat, cč vlastně jde..
Olin - chtěl by jet hrát turnaj s lidmi, se kterými udělali úspěch na Kozina Cupu. Z jedné strany to chápu, ale z druhé, jako vedoucí klubu ne. Nemumím si představit, že bych vzal tři hráče odjinud a klukům z týmu, kteří mají zájem hrát za svůj tým Carpe bych řekl, že jejich místa jsou už obsazená někým jiným. Co by si o mě mysleli? Je sice pěkné, že by si zahrál tým složený z kvalitních hráčů (to chápu, je super zase jednou vahrát :-) ), ale nemohl bych se vlastním lidem podívat do očí a jako král bych je zklamal (tohle bys měl zase pochopit Ty). Z mého pohledu by to mělo být tak, že neCarpe Diemáci by měli doplnit tým Carpe Diem, nikoliv naopak, že my bychom měli doplnit mimoně. Na Kozině tento stav vznikl spontánně, protože téměř nikdo jinej nejel. Teď je situace jiná a myslím, že by se neměla řešit podle mě podrazem na vlastní hráče, jak by to někdo mohl brát. Olda mě už v úvodu nasral svým postojem, že by si měl diktovat sestavu a podmiňmovat svoji účast, proto k němu v tomto tématu zaujímám spíše negativní postoj. Je to podle mě tak trochu nehoráznost, v týmu skončil a jeho vyjádření mě příjde, že tak trochu přejal manýry Lukáše. Kdyby to aspoň napsal nějak slušně, že třeba pojede až podle toho, kdo se na turnaj vůbec přihlásí, ale napsat nadrsno svoji podmínku, ajko kdyby se jednalo o Boha, bez kterého by se tým neměl obejít, je buď přestřelené a tak sem to chápal já, nebo naopak směšné (pokud to tak Olda myslel). Hádky s Michalem jsou zybtečný a vadí mě! Každopádně ho nechci odradit od turnaje, myslím, že Olin by byl nesporně herní posilou týmu.
.
Michal - na diskuzi sem napsal, že s příspěvky v jeho prvním reakci souhlasím. Je tam zhruba napsanáno co nyní o pár řádků výše. Dále su už jedná pouze o výplod nasrané mysli. Je pravda, že Michaldo napsal, že na turnaj nepojede a poté to změnil a navíc sehnal další dva nové hráče. Nevím, jak se k tomu mám postavit. Stavíte mě před hrozně těžkou situaci. V úterý sem totiž bral sestavu za uzavřenou s tím, že kdo řekl že pojede, ten s tím pevně počítá.. Michal - Boris, Pája, Vláďa, Lukáš, Dub, Olin. Myslím, že v tomto případě drsně uvázla komunikace. Stačilo vzít telefon a zavolat, co a jak. Co teď s tím mám dělat? Zájem mají další tři hráči. To mám hráčů, kteří s účastí už počítají, byť mimoňi, říct, že nepojednou? Je nutné si uvědomit a zvážit, že se bude jednat dle mého pohledu o velice kvalitní turnaj zastoupený nadupanými týmy. Nastává také otázka, jesli v případě účasti 2 nováčů + nově se přihlášeného Michalda skutečně naztrapnili. Nevím, jak noví hráči hrají a s výpraskem 0:10 to také těžko zjistíme a vezmem jim chuť do další práce pro tým. Je na takovémto turnaji "čas" a "vhodné" zkoušet nové hráče? Nevím.
.
Jaké navrhujete řešení? Bez hádek a bez zášti! Slevte ze svých nároků, přečtěte si a zymslete se, co jste napsali na diskuzi a pojďte se konečně rozumně dohodnout. Řešení je podle mě spousta.
1. Nepojedou minoni.
2. Nepojednou "později" přihlášení.
3. Pokusil bych se turnaj přihlásit 2 týmy. Carpe Diem a Lužina Brothers. Sestavy by se domluvili. Každopádně by to stálo na každýho o trochu více peněz, ale situace by se rozhodně vyřešila. Mělo by to šťávu, postavit se proti sobě.. (vzhledem k Olinovu šetřílství tomuto návrhu dávám max 5 procent) :-))
4. Dobrovolným odhlášením někoho z hráčů. Pokud se tato situace nevyřeší v nejkratší době, osobně se vzdávám mandátu a na turnaji hrát nebudu. Poté, co se zde objevuje by mě to bohužel ani moc nemrzelo. A to myslím úplně vážně. Dojde tak k redukci hráčů a vlastně všichni, kdo chtěhí hrát si příjdou na své. Neberte to jako vyhrožování, tak to není ani v nejmenším bráno, ale jako fakt, který může snadno nastat a snad by mi i přišel vhod. Mám plno zařizování s bytem a navíc kazit si náladu, vylívat zlost v tomto listopadovém čase a poté i den před Mikulášem (na kterého se bezmezně těším), nebudu a nechci.

Žádné komentáře: