úterý 16. listopadu 2010

Rebels Cup - sestava a startovné

Tento článek, nebo spíše reakce na něj od Vás všech vyžaduje pohotovost a především bleskový aktivní přístup. Na diskuzi nám byla nabídnuta účast na turnaji Relebs Cup pořádaný domácími Okříšky (víska u Třebíče). První mimozemský kontakt s tímto týmem nastal na Kozina Cupu v Oleksovicích, to jen tak pro připomenutí, odkud vane vítr..
V současné době se řeší dvě věci. Sestava a zaplacení turnaje, které musí být do tohoto pátku. Na diskuzi se na počátku týdne objevil odstavec ohledně účasti, aby každý napsal jak na tom je. V tuto chvíli se odhlásil Kuba, Dan a Michaldo na půl. Účast naopak přislíbil Michal do brány, Vláďa, Boris a Pája. Z mimoňů by rád přihřál ve stínu slávy Olin a dále se domlouvá Dub a Lukáš. Nezvěstný zůstává Martin Killer Mrazič a nevyjádřil se Ríša, kterého ještě oslovím.
Vzniká zde jedna kontroverze, ve které mám zcela jasno, ale která mě silně popudila. Na diskuzi se objevili jakési „podmínky“, za kterých na turnaj pojede Olda. Aby bylo jasno, v Carpe bude mít přednost vždy nejprve kmenový hráč, až poté se bude doplňovat sestava sebelepšími mimoni, i když uplynulá část sezony nás nezastihla v oslnivé formě. Takže pokud by účast přislíbil i Ríša – pilíř zadních řad, bude mít předost před hráči odjinud. Vidím v jasných barvách remcání, že nás na turnaj pojede moc (při účasti Lukáše a Duba), ale nemusí to tak být. Komu nevyhovuje sestava, nebo počet hráčů, jezdit nemusí a nebo se bude počet redukovat mimoni, nikoliv hráči Carpe Diem.
.
Turnaj se musí zaplatit do pátku, kdo se nabízí že to cálne a pak se mu to na turnaji, nebo tréninku dá?
Během dopoledne se pokusím dovolat Ríšovi, dám vědět na diskuzi.
.

Žádné komentáře: