pátek 8. října 2010

Preview před 9.a 10.kolem - Celeano, FC Vinohrady

Do nedělních střetnutí s Celeanem a FC Vinohrady vstupujeme jako outsideři. Nemáme co ztratit, můžeme jen získat. Po tréninku s Antabusem jsme si ujasnili pár věcí a jsem tomu rád. Především musíme dodržovat striktně betonářskou taktiku, protože na jinou prostě nemáme kádr. Tato strategie se už mnohokrát ukázala být jako platná a účinná, jen minulé kolo s Líšní jsme od ní upustili a všichni víme, jak vše dopadlo.
Chci od všech jen soustředěný výkon a týmovou spolupráci. Pokusit se hrát v klidu, soustředit se na přihrávky, útočníci se budou více nabízet a stahovat k míči, aby měli obránci komu rozehrát. Základem všeho je ovšem obrana, na které se budou podílet všichni 4 hráči na ploše!
.
Tým Celeano je nováčkem v 2.třídě. Od úvodních kol podává nevyrovnané výkony. Je schopen remizovat, či prohrát se slabšákem, naopak svoji sílu demonstroval nedávno remízou s Líšní C 4:4 a výhrou nad Poclainem B 2:1. Nevíme tedy, co od soupeře čekat. Každopádně pro náš tým bude zřejmě rozhodující to, kdo vstřelí úvodní branku střetnutí. Celeanu patří 9.místo.
.
Ihned po předešlém zápase bude následovat zápas s FC Vinohrady, prvním týmem tabulky. V dosavadním průběhu soutěže zaznamenal 7 výher a 1 porážku. V tomto utkání lze uspět pouze v případě bezchybné precizní obrany s minimem individuálních chyb. Bohužel mám za to, že v tomto utkání se odrazí výsledek toho předešlého, proto bych větší důraz kladl na utkání s Celeanem. Pokud by se podařilo zvládnout, půjde se do zápasu s Vihohrady hned s větším elánem a chutí se porvat o body.
.
V neděli opět zahajujeme představení na Novolíšeňské a to v 9 hodin - Celeano. V 9:50 následuje zápas s FC Vinohrady.
.
Sestava.. Zatím velká neznámá... Během týdne se ze svých bolístek léčili oba Michalové, tak doufám, že dají vědět, jak to s nimi vypadá. Každopádně kdo by měl jít určitě.. Boris, Dan, Kuba, Vláďa, Ríša a Pája. V případě neúčasti Michala Nekwishe, musel by jít do brány Boris. No doufám, že půjde jak Michal, tak Bebé Michaldo a sejdeme se v početné sestavě.
.
V neděli sraz v 8:30 na vymletém poli na NOVOLÍŠEŇSKÉ !
Zkusme se v neděli hecnout pro tým, držet při zápase hubu a soustředit se jen na vlastní výkon. Bez nadávek, kárání, negativní atmosféry. Když se dařit nebude, povzbuďme se místo utopických poznámek. Zkusme myslet pozitivně.

Žádné komentáře: