úterý 5. října 2010

Malá náplast na bolísto

Dnes jsem si podrobně proštudoval statistiky SK Líšně A, B a C. Je tu jedna zajímavá věc, která však bohužel nic na ničem nezmění a jen doprovodí tíživé truma z toho, proč jsme hráli s Líšní otevřeně. Nejlepší hráč Líšně Céčko v souboji s námi (0:10), který nám dal rovnou 6 branek z 10 hraje DIVIZI za Líšeň Áčko a o víkendu si zastřílel i v boji se divizním Seniorem Brno. Tomuto týmu uštědřil tři branky při celkové výhře 8:1. Smůlou smůlovatou se dá nazvat, že tento hráč nastoupil v tomto víkendu za Céčko poprvé v sezoně, no a vyžrali jsme to zrovna my.
Dále při podrobném prozkoumání Vám můžu sdělit, že proti nám nastoupil ještě druhý luxusní hráč, který kope KRAJSKÝ PŘEBOR za Líšeň Béčko. Ten celou skázu dokonal. Přidal nám 2 branky a na 5 přihrál..
.
Jen pro ty, co by to nevěděli - divize je o 4 třídy víše, než my. Kraj o tři třídy. Vysvětlení nedělního krachu je tedy na snadě.. Dva komfortní hráči udělali zápas. Samozřejmě nelze omluvit náš výkon, svým lajdáctvím jsme Líšni vše usnadnili a pomohli jim jak jen to šlo, ale přece jen je to alespoň malá náplast na tu ostudnou smršť.. Prohrát s týmem, který má ve svém kádru dva velmi kvalitní hráče z vysokých soutěží je přece jen lépe stravitelné, než prohrát s nějakýmy outsidery..

Žádné komentáře: