pátek 3. září 2010

Nový systém omluvenek ze zápasů a tréninků

V odkazech OMLUVENEK ZÁPASÚ a TRÉNINKÚ je připravený nový, o mnoho přehlednější systém omluvenek k zápasům respektive k tréninkům.

Zápasy – jsou zde jasně vyznačené termíny všech podzimních zápasů. Je to proto, že pokud už nyní víte, že nebudete moct na nějaký z víkendů dojít, aby se to včas vědělo a mohli jste to zaznačit. Termíny zápasů jsou odstupňovány dle data a vždy po odehrání nejbližšího víkendu bude již neplatné datum smazáno tak, aby vždy na prvním místě byl nadcházející zápas. Nepiště zde kraviny a blbosti, na to slouží diskuze.. sem opravdu jen termíny, kdy nebudete moct.

Tréninky – ve stejném duchu jsou nově vytvořeny i tréninky – každé úterý. I zde prosím pravidelně piště svoji neúčast na tréninku, jinak s Vámi bude počítáno.

.

Omluvenky

Jak již jsem psal, jsou možné dvěma způsoby. Chci už v tomto mít konečně pořádek a né se dozvídat půl hodiny před tréninkem, že někdo nedorazí a to v lepším případě. Někteří se ani neráčí omluvit a takové budu nemilosrdně trestat žíněmi.

Takže ještě jednou:

a) prostřednictvím sms přímo mě

b) prostřednictvím diskuse zde na stránkách

.

Prosím Vás, aby jste se pokud možno omlouvali z tréninků a zápasů včas. Vím, že někdy do toho může něco vlétnout bleskovou rychlostí, ale těchto případů je jistě minimum.

.

Počasí

Ještě bych rád pár řádků věnoval počasí. Minulé úterý jsem dostal pár sms zpráv, zda se bude konat trénink i za nepříznivého počasí, které tehdy panovalo. Takže tady je odpověď: zápasy a tréninky nejsou zrušeny, dokud by jste ode mě neobdrželi smsku. A tak to bude i nadále.. Nic není zrušeno, pokud Vám na mobilu nezadrnčí esemeska ode mě, že se akce nekoná..

Žádné komentáře: