pátek 3. září 2010

Novinka ! Mezníky před nadcházejímím víkendem

Rozhodl jsem se, že od příště při každém „preview“ – před hracím víkendem uveřejním novinku, tzv. mezníky hráčů a klubu. Čeho kdo může v daném utkání dosáhnout ohledně odehraných utkání, branek, asistencí. Je to takové zpestření před vstupem do zápasu, které by mohlo leckoho aspoň trochu přimotivovat..
.
Ne každý může tento víkend dosáhnout nějaké významné mety, proto se zde vždy objeví jen Ti, kteří mají skutečně reálnou naději. Současně jsou zde i zcela jasné záležitosti, které nelze nijak ovlivnit..
.
Ještě před výpisem možných jubilantů chci upozornit, aby jste dávali pozor na důležité slovíčkaření. Mety jsou buď „celkové“, nebo „soutěžní“.
CELKOVÉ – součet soutěžních a turnajových statistik
SOUTĚŽNÍ – statistiky pouze z oficiálních ročníků soutěží
.
Carpe Diem
Klub Carpe Diem odehraje v neděli s týmem BB PRESS B jubilejní 110 zápas od svého vzniku (zápasy celkem)
Michal N.
V neděli v zápase s BB Pressem B odchytá svůj 40 zápas v dresu Carpe Diem od svého příchodu do klubu. (zápasy celkem)
Pája
Pokud se Pája v nedělním zápase s BB Pressem B trefí do černého, bude to jeho jubilejní 50 branka v dresu Carpe Diem celkem. (branky celkem)
Pokud si Pája v nedělním zápase s BB Pressem připíše dva body do kanadského bodován, dosáhne bájné hranice 50ti soutěžních bodů. (body soutěžní)
.
Ostatní hráči mají ke kulatým, nebo polokulatým číslům relativně dále. I když je možné, že se někomu podaří vsítit třeba tři branky a kulaté mety dosáhne. Budu zde uveřejňovat však pouze jen ty nejpravděpodobnější..
.
Do budoucna plánuji udělat SÍŇ SLÁVY Carpe Diem. V ní budou hráči s nejvíce odehranými utkání, s největším počtem bodů, branek atd. Ovšem musím to teprve vymyslet. Není totiž možné, aby někde figuroval třeba Olin přede mnou. Musím počkat, až odehraju více utkání, než on. :-)

Žádné komentáře: