úterý 21. září 2010

Napsali o nás..

Dnes Vám přináším dva aktuální články našich nedávných soupeřů, jak náš společný boj viděli oni sami. Co o nás napsali a jak hodnotí zápasy Red Devils (1:2) a Debakl (3:1) se dočtete v následujících řádcích..
.
Carpe Diem vs. Red Devils 1:2 (1:0)
"Do čtvrtého utkání sezóny vstoupili Ďáblové hodně ospale a přizpůsobili se nechtěně pomalé hře soupeře. Aby toho nebylo málo, opět museli dotahovat náskok protivníka, který se prosadil po autovém kopu, hlavičce a přesné střele k tyči. Red Devils, pokud chtěli pomýšlet na bodový zisk, museli přeci jen zapnout na vyšší obrátky. V samostatném úniku netrefil bránu Milda Ducháček, kombinaci Marka a Mildy zabránil paradoxně David, který však byl vzápětí faulován brankářem a nařízena byla penalta! K té se postavil sám postižený a hodně nepovedenou střelou ponechal soupeři poločasové vedení.
Další věci se začaly dít až po změně stran. Šikovnou přihrávkou se prezentoval opět Smolda na Chlebu, ale ten nezakončil. Trpělivá hra Red Devils přinesla své ovoce až deset minut před koncem. K odraženému míči po Jeldově jedovaté střele se nachomýtla letní posila Michal Fremml a benjamínek týmu z ostrého úhlu poslal míč do sítě. Vyrovnáno! Bod za aktivní vystoupení byl však rudému týmu málo. Chleba se rozběhl za zdánlivě ztraceným míčem podél lajny a gólman Carpe Diem skluzem vyprovodil míč i Chlebu za postranní čáru. Následovala v rychlém sledu červená karta a přesilová hra Red Devils. K té nastoupili Ďáblové ve speciální formaci Aleš Žilka - Milan Ducháček - Jirka Jelínek - David Fremml a časomíra ukrojila sotva třicet vteřin, než byla přesilovka využita. Bleskovou kombinaci zakončil David dorážkou mezi nohy náhradního brankáře a poslal Red Devils konečně v nové sezóně do vedení! To už se podařilo ve zbývajících třech a půl minutách udržet a tři body do tabulky tak putují zaslouženě na konto Red Devils."
.
Carpe Diem vs. Debakl 3:1 (1:0)
"V nedělí 19. září si dali Debaklisté několik předsevzetí: soustředit se na defenzívu, počkat si v obranném bloku na to, co udělá soupeř a vyrážet do brejků. A pokusit se urvat nějaké body proti těžkým soupeřům, kteří je ten den čekali. Prvním protivníkem byl tým Carpe Diem. Hráči Debaklu poučeni z předchozích utkání se snažili hlavně neudělat chybu a raději dát pár přihrávek dozadu, až se otevře prostor pro útok. Drželi bezbrankovou remízu téměř celý první poločas, přesto v jeho závěru inkasovali. Bylo to už poté, co se ve velké šanci ocitl Branko Mikoláško. Obdržel ideální pas od Tomáše Veverky, těsně před golmanem se snažil míč usměrnit do sítě. Neuspěl a navíc po střetu s ním dopadl celou vahou na obličej. Po svých sice odešel ze hřiště, dále už však vzhledem k šoku z nárazu nepokračoval. Ve druhé půli hráči Debaklu zvýšili útočné úsilí a svůj velmi dobrý výkon korunovali vyrovnávacím gólem. Tomáš Veverka zatáhl míč po levé straně, vyhnul se kličkou obránci a střílel na branku. Golman Carpe Diem sice jeho střelu vyrazil, Lukáš Másilko však byl na správném místě a odražený míč dorazil do prázdné branky. Od té chvíle se do sebe oba týmy zakously a hrálo se o tři body. Velkou příležitost neproměnil Jano Páleník, když nedokázal překonat brankáře Carpe Diem. Na druhé straně zázračně chytil jistý gól Petr Hanák: útočník soupeře na něj běžel sám a ve správný moment se snažil ležícího Petra přelobovat. Ten však reflexivně vytrčil nad své tělo ruku a míč padající do branky vyrazil do bezpečí. Rozhodnutí tak přišlo pět minut před koncem po chybě Zdeňka Meitnera, který nejprve rozehrál míč na kopačky soupeře a posléze propadl v souboji jeden na jednoho. Útočník Carpe Diem se okolo něj dostal před brankáře Petra Hanáka a stačil ještě servírovat míč spoluhráči před prázdnou branku. Poslední třetí gól byl téměř identický jako ten druhý, hráči Debaklu opět nepokryli hráče před svou brankou, k němuž se dostala přihrávka ze strany. Škoda, Debakl měl rozhodně minimálně na bod a nakonec ztratil všechny tři po prohře 1:3."

Žádné komentáře: