pondělí 20. září 2010

Dohrávka s Deportivem je už zítra! Preview před dohrávkou 1.kola

Zítra odehrajeme dohrávku z 1.kola soutěže s týmem Deportivo. Bylo tak dohodnuto v součinnosti s týmem Torcida, který celý karneval domlouvá a pořádá. Do tahanice o nerozdělené body je namočena hned čtveřice mančaftů. Carpe Diem, Deportivo, Torcida a BB Press B.

V úterý na našem tréninkovém hřišti v Řečkovicích bude sehráno několik dohrávkových duelů místo našeho pravidelného tréninku. Nás zajímá čas 19:10. To se muži v oranžovočerné kombinaci postaví Deportivu. Sraz na utkání je v 18:40!

Co se sestavy týče, nechme se překvapit, kdo příjde. Já dojdu určitě, ale mám nedobré zprávy. Včera sem si nějak pochroumal moje dlouhodobě nemocné koleno a nemůžu absolutně chodit z kopce. Na rovině a při chůzi do kopce je to v pohodě, ale jak jdu z kopce, je konec. Ještě že se futsal hraje na rovině.. No co tím chtěl ale básník říci, koleno mám bolavé, a proto je možné, že si zítra dám nucenou pauzu. Stále doufám, že se to nějakým zázrakem do zítřka zlepší, proto celou věc nechám otevřenou. Každopádně na špíl dorazím a případně Vás podpořím zuřivým pišťákem z lavičky..

.

Deportivo – těžký soupeř, který svoji hrou a výsledky v druhé polovině minulého ročníku patřil vůbec k tomu nejlepšímu, co 2.D třída nabídla. Půjde rozhodně o obtížný zápas, který navíc stíží velikost hřišti v konfrontaci s naší fyzičkou. I přes všechno zůstávám optimistou a v zisku bodů věřím. Deportivo je k poražení, což předvedli velice nečekaně hráči Red Devils v tomto posledním kole. V tomto utkání nemůže být řeč o nějakém útočném festivalu, musíme zalést jak krtci do děr a čekat, co nám průběh zápasu nabídne..

.

Takže zítra v 18:40 na hřišti v Řečkovicích!

(report ze zápasů víkendu bude až společně s touto dohrávkou)

Žádné komentáře: