středa 5. května 2010

Paradox k pousmání..

Před nedělníma špílama, kterými jsme potvrdili svoji dlouhodobou herní bezmoc se našla jedna malá věc k pousmání. Nevím, jestli jste si všimli, ale vždy hladce oholen Martin si nechal narůst Henryovské fousky po stranách tváří.. Na moji otázku, jestli to má nějaký význam se mi dostalo zajímavé odpovědi. Nechá si je růst do té doby, než Boris, nebo Ríša dají branku.. A to se (nic ve zlém) nestalo už hodně dlouho..
.
Neděle tedy byla i z tohoto důvodu zajímavá. V protrápených zápasech jsme vstřelili pouhé tři branky, jmenovitě Pája, Martin z trestného kopu a Michal. Boris ani Ríša tedy branku nevstřelili..
.
Jaké bylo však překvapení, když ve výsledcích kola jsme se mohli dočíst, že branku z trestného kopu dal BORIS! Ano, je to tak.. Branku, která padla z trestného kopu, jehož exekutorem byl Martin byla připsána Borisovi..
.
Otázkou je proč? Nemohl už Martin vydržet škrábání neposedných fousků a sám se zákulisně přičinil, aby už konečně Boris alespoň fiktivně dal branku a on se mohl oholit? Nahlásil schválně Borisovo číslo? :-) Nebo že by Boris frustrován svojí střeleckou sterilitou Martina podfoukl a zatahal za nitky na vyšších místech?
.
Každopádně je to úsměvný paradox, že Martin čekal na branku Borise a ona vlastně současně nepřišla i přišla..
Takže na Martina se můžeme asi příště těšit už jako na tradičního holobrádka..

Žádné komentáře: