pátek 7. května 2010

Olda si vyboxoval o zápas kratší stání

Olda, známý taktéž jako Lískovecké Kladivo, si včera po dlouhém a tuhém boji v boxerském ringu kanceláře BAF připsal slavné vítězství, když na body těsným rozdílem porazil tamního šéfa Z.Poláka, dobře známého pod přízviskem „Handsaw“ (ruční pilka).
S pocitem ukřivdění si v boxerské šatně na Okruhu Olda dlouho rozmýšlel, jestli se má do souboje s borcem tak věhlasného jména jít.. Nakonec zvítězilo jeho křivdou zmučené srdce a s pevně zavázanými rukavicemi, tělem namazaným olejíčkem a s pocitem nepřemožitelnosti, které mu dodala tyčinka Los Svalos z tamního automatu, se vydal směr první patro budovy do kanceláře BAF. Olda rozrazil dveře a využil momentu překvapení, zasypal Zdendu Poláka těžkými argumenty, proti kterým jen velmi těžko hledaly odpovědi. Olda si svým srdnatým přístupem k věci samotné vysloužil to, že původní dvouzápasový distanc za vyloučení v minulém zápase se zkrátil pouze na jednozápasový! A to byl záměr, se kterým Olda do slovního souboje šel. Handsaw uznal svoji porážku a Olinovi šel na na ruku bez jakýchkoliv dlouhých průtahů. Po zápase, unavený Olda jistě uvítal otevřenou náruč sprchy již opět dole u šaten. S pocitem vítězství se spokojeně vrátil domů..
.
Co to tedy znamená? Že Olin nám měl chybět celé příští kolo, tedy v zápasech s Flamengem a Faunou B. Dokázal však svoji pravdu, že za dvě žluté karty se stojí pouze jeden zápas, a né dva a tím pádem bude chybět pouze v prvně zmiňovaném zápase. Trest mu byl snížen na jeden zápas.

Žádné komentáře: