neděle 24. ledna 2010

Postup je reálný !!

Článek o průběhu dnešních utkání napíšu až během týdne. Velmi mile mě překvapila však tabulka, kde jsme stále ve hře o postup ze skupiny ze čtvrtého místa!!!
.
Karty jsou rozdány naprosto jasně. Pokud vyhrajeme oba příští zápasy, bez ohledu na ostatní hrané duely, postupujeme.. Za čtrnáct dní tedy bude k vidění střet tří mančaftů, kterým půjde o hodně. Kampa, Madrid a my jsme jediní možní uchazeči o čtvrtý flek. Půjde tedy o přímou konfrontaci tří týmů, kterým jde o všechno.
.
V tabulce máme nejhorší výchozí postavení. To však nic nemění na faktu, že při kladně zvládnutých obou zápasech nás nic kolem nemusí zajímat. V tabulce totiž rozhoduje vzájemný zápas a ten bychom u obou - Kampy, a především Madridu, měli kladný.
.
Matematika je tedy jednoduchá, doufejme, že na dnešní výborný výkon z druhého zápasu navážeme..
.
Dnešní zápasy:
Carpe Diem vs. Anatbus 2:2 (0:1)
Carpe Diem vs. FFT Vinohrady 4:0 (1:0)
.
Ještě jsem si všiml jedé zajímavé věci, se kterou by se dalo kalulovat. Ale na tu rozhodně spoléhat nemůžeme a nebudeme. FFT Vihohrady mají nyní 13 bodů a v posledním kole hrají s Tomsonem a Oknoservisem. S FFT máme lepší vzájemný zápas, ale nesměli by příště získat ani bodík.. :-!

Žádné komentáře: