čtvrtek 21. ledna 2010

Ach Bože, Bože..

Samotný fotbal občas pěkně bolí, tím jsme si určitě prošli všichni, bez vyjímky. Ale že bolestí budu skřípat zubama i když mě nikdo nezkřiví ani vlas, to sem nečekal. Myslel sem, že na hřišti vykrvácím z pohledu na žalostnou koncovku našeho slavného týmu..
.
Dokonce i já, kliďas, sem na lavičce několikrát vytekl. Stalo se tomu při možná klíčovém utkání skupiny C letošní BO v zápase s Gascarem. Už před zápasem bylo jasné, že půjde o dobrého soupeře. Snad nálepka třetí třídy byla propustkou k nesoustředěnému výkonu, který vyvrcholil několika 100procentními zahozenými šancemi ke skórování. Nebudu popisovat utkání minutu po minutě, jak to občas dělám, ale shrnu ho spíše obecně. Hrůza, hrůza, hrůza!!! Bylo to dost obecný? V týmu Gascar sice hrálo pár technicky kvalitně vybavených hráčů, ale určitě né na to, abychom se s tímto týmem protrápili až do konce, kdy jsme museli spolknout hořkou přehořkou pilulku prohry. V historii Carpe jsme snad za zápas nezahodili tolik brankových příležitostí, jako v tomto. Poločas mohl úplně s klidem skončit 3:0 pro nás a nikdo by se nehnul ani brvou, místo toho jsem si v poločase mohli rvát navzájem vlasy pouze ve stínu remízy. Druhý poločas se stal Labutí písní na naše další "loženky". Nejprve nás Gascar z ojedinělé akce překvapil a vstřelil vedoucí branku. Na náš klub jako by padla ještě větší psychická deka. Nejen že se nedařilo proměňovat šance, ale navíc inkasovaná branka. Přišlo mě, že se snad každej z této branky posral. Neumíme se v takové situaci chovat! Pánové, taková věc by měla tým nakopnout a né je jí poddat, tak jak se tomu stalo.. Slušně Vás prosím, když dostaneme branku, pokuste si udržet mysl nezachmuřenou a spíše tuto energii vložte do zápasu!!! Z tlaku, který jsme si vytvořili sice padla vyrovnávací branka, po střele Lukáše, ale téměř z protiútoku jsme opět inkasovali. Vše špatné nepramenilo z toho, že bychom byli horší a na soupeře nestačili, ale z toho, jaké je v týmu atmosféra! Jen se drbeme a drbeme! Nikdo není schopnej bouchnout do stolu a říct, že se o něco pokusíme. Asi nemáme v týmu typy hráčů, co by to dokázali a nebo spíše vůle hráčů je kdesi pod drnem.. Takže od příště, pokud se nebude dařit, nebude se řvát a poddávat se neutěšené situaci, ale bude se o to více dřít!!! Dřít, jasný!!!!
.
O druhém zápase se mě už ani nechce psát, protože su i teď, po čtyřech dnech nasranej! Nasranej na to, že potenciál týmu, navíc s Lukášem, neumíme prodat a papírově bezproblémové zápasy se stávají neřešitelným problémem..
Druhý zápas jsme projeli 0:5 s Tomsonem B. V zápase byly jasně patrné stopy z nezvládnutého zápasu proti Gascaru. Sice jsme uhráli dobrý vyrovnaný poločas, ale poté jsme se po pár chybkách opět posadili na zem, dopomohl nám k tomu i Roman. Druhý zápas už se nesl pouze v hnusném smradu zápasu prvního..
.
Tímto za minulým víkendem dělám tečku, nebo spíše tlustou čáru a začneme koukat do budoucnosti. Čekají nás ještě 4 utkání. Nebudu lhát, když mám na mysli 12 získaných bodů!!! Poslední víkend nám byl poučením, které se nebude opakovat! V neděli nás čeká Antabus, který přejedeme, ať se děje co se děje. V druhém zápase nás čekají FFT Vinohrady, leader skupiny. Jsem si jistý, že i takovýto soupeř není neporazitelný a já za sebe prohlašuji, že na hřišti nechám pro vítězství duši! Doufám, že se těch CarpeDiemáckejch duší na konci zápasů na pažitu objeví co nejvíce...
.
9:30 Antabus - Carpe Diem
10:00 Antabus - FFT Vinohrady
10:30 Carpe Diem - FFT Vinohrady
.
SRAZ V 9:10 !!!

Žádné komentáře: