pátek 29. ledna 2010

Honza je UaK

Honza, futsalový bohatýr, na konci své štace. Nebojte se, neumřel!!!! Je mojí nemilou povinností Vám oznámit, že Honza Fiala bohužel nastálo opuští naše aktivní futsalové řady. Zkratka UaK znamená "ukončil aktivní kariéru" -alespoň takto hovoří hra Football Manager 2010 a takto zkratka už navždy bude viset u jeho jména.
Celé jeho působění u týmu Carpe Diem byla jedna velká nemoc.
.
Za klub odehrál 0 (slovy nula) utkání, byl však platným článkem řetězce při povzbuzování z tribun stadionů, nebo jako kamarád do nepohody. Byl to hráč, kterého v kolébce houpal fotbalový Bůh, jeho talent nikdy nemohl díky svým táhlým zdravotním patáliím rozvinut.
.
Tuto nemilou novinu o ukončení kariéry ze zdravotních důvodů, jsem se dozvěděl v úterý. V jeho prohlášení přímo znělo.. " Mám povolené vazy v kolenou, natahují se mě jako žvýkačky, na další futsal to není.. Je mi z toho vážně smutno.. " Nejen představenstvo klubu je zprávou zdrceno.
.
Aby toho smutku však nebylo mnoho, touto cestou Honzovi nabízím funkci kondičního trenéra.
Přeji za klub Carpe Diem Honzovi mnoho úspěchů v další, teď již nefutsalové kariéře a budu napnutě čekat na jeho vyjádření k nabídce.

Žádné komentáře: