pátek 29. ledna 2010

Kritická situace okolo brankářů pro příští rozhodující kolo Brno Open

Doslova kritickou situaci prožívá náš celek ohledně brankáře pro příští dějství Brno Openu. Bude se jednat to rozhodující zápasy, ve kterých půjde o všechno. Bohužel v tuto chvíli nemáme brankáře, což je alarmující. Hned šestice možných adeptů je ze hry pryč!!
.
Jara, Žoček, Roman - brankáři Slovanu, kteří si rozdělili do této chvíle rovnoměrně po jednom víkendu. Od Oldy se ke mě dostala zpráva, že nikdo z nich by snad příští neděli neměl být k mání. Jelikož však potřebuji podložené, nikoliv kusé informace, napsal sem Jarovi. Ten mě bohužel potvrdil to, v říkal Olda. Žok jede na klubovou akci "Tři Studně", a Roman s Jarou nemůžou z důvodu velkého vytížení v daný víkend.
.
Martin H. - další možný gološ mohl být náš Martin. Říkali jsme si, že by mohl na jeden víkend dojet. Bohužel ani tento plán se nezdařil. Martin v inkriminovaný víkend už něco má a na naše zápasy nepřijede.
.
Ríša, Boris - již s předstihem se omluvili z posledního turnaje základní části naši hráči, kteří byly vždy zálohou do brány, Boris s Ríšou.
.
To máme... sečteno a podtrženo... pěknej průser!
Co teď? Napadá Vás někdo? Mám v záloze ještě jednoho dobrýho kámoše, a nyní čekám na jeho vyjádření.. Pokud ani on nevyjde, tak už su s nápady na mizině. Prosím Vás proto o radu..

Žádné komentáře: