pátek 23. října 2009

Info k nedělním zápasům: Podolí + Besídka

Informace před tímto víkendem budou tentokrát strohé a krátké.
O sestavě jsem toho namluvil dost už v jednom z minulých článků. Máme početnou marodku s tím, že v sobotu mě má dát vědět Lob, jestli půjde a dnes bych měl vydolovat odpověď i od Olina. Pokud by ani jeden z nich nešel, máme rovnou 4 hráče mimo a oba nedělní zápasy odehrajeme bohužel pouze s jedním hráčem na střídání.
Počasí by se mělo vydařit, mělo by být kolem 10 stupňů, což jsou fajnové futsalové podmínky.
.
Co napsati k soupeřům...
Všichni víme, s kým máme tu čest tento víkend. Prvním zápasem dne v 9:00 zahájíme s Podolím, který ještě před minulým kolem zářil na špici tabulky. Po nevydařeném kole minulém, kdy prohrál s Comixem 1:7 a druhém zápase odloženém, klesl na třetí pozici. V tomto utkání můžeme pouze překvapit. Vzhledem k počtu hráčů by byl malý zázrak, ovšem o to příjemnější, pokud bychom z tohoto souboje vyšly s bodovým ziskem. Věřím v body!! Nebo aspoň v bod! :-)
Druhý soupeř, který nám to dopoledne zkříží cestu bude Besídka. Tento celek je na 10. místě tabulky, přímo nad námi. I do tohoto utkání vstupujeme jako outsideři, nezbývá nám, než soupeře překvapit a zahrát naše maximum. Bylo by super, pokud by se povedlo v tomto utkání nějaký ten bod urvat.
.
I přes nepřízeň osudu, jaký nám přichystala paní Nemoc, se na nedělní zápasy těším.. Věřím, že předvedeme o mnoho více kolektivní výkon, než dříve..
SRAZ NA ZÁPASY V 8:30 NA NOVOLÍŠEŇSKÉ !!!
.
Novinka: ..která se netýká nedělního zápasu.. V úterý 27.10. nakonec trénink se Slovanem je! Takže kdo má ještě nohy, nebo něco s čím může hrát futsal, hurá na trenál..

Žádné komentáře: