čtvrtek 29. října 2009

Dvojzápas s SK Líšeň C a Mokrou Botafogou

V neděli nás čeká předposlední soutěžní víkend podzimní části soutěže. Utkáme se v něm s šestou Líšní C a třetím celkem tabulky Botafogou Mokrá.
.
Opět, stejně jako minulý víkend sestavu slepujeme na poslední chvíli. Může za to stále neustupující marodka v týmu a navíc se k tomu přidaly další neodkladné záležitosti. Budeme postrádat Vláďu, Michala a Kubu, který se omluvil kvůli dlouhodobě naplánovanému stěhování kamaráda. Poslední otazník visí nad Lobem, jehož služby bychom opravdu uvítali. Pokud Lob nepůjde, budeme nuceni zápas odehrát pouze v 5ti hráčích v poli, což je při naší fyzičce nadlidský výkon. V bráně nastoupí tradičně Martin M., v obraně Boris, Olin a Ríša, který se původně omlouval, ale nakonec před zaměstnáním zvítězil fotbal.. Útočné řady ozdobí svojí přítomností Martin M., já Pája a doufejme, že Lob. Pokud by Lob nebyl, hrálo by se pouze na dva obránce a tři útočníky. Boris by zřejmě doplnil mě a Martina M. v útoku. Doufám, že Luboš půjde a tak i obrana si bude moct během zápasu odfrknout..
.
Počasí má být hnusný. V noci ze soboty na neděli hlásí mínus jedna až mínus pět. Hrajeme dosti brzo, v 9:50, předpokládám tedy, že teploty nějak výrazně nezvýší svůj stav a budou se pohybovat tak kolem nuly až pěti nad nulou, takže žádná hitparáda.
.
Jak sem už psal, naším prvním soupeřem, v 9:50, bude SK Líšeň C. Tým dlouhodobě hrající na špici tabulky. Líšeň zdobí velmi kvalitní obrana, která ve 12ti utkáních zaznamenala pouze 12 branek. Dle posledních výsledků týmu by se mohlo zdát, že soupeř je v mírném útlumu, ale na to nelze v žádném případě spoléhat. V posledních čtyřech duelech hned dvakrát okusili hořkost porážky a to s Kormidlem B a Faunou B. Jednou remizovali, s Flamengem! a zapsali si také jednu výhru nad Jezdci.
.
Po jednozápasové pauze, které vyplní zápas mezi Deportivem a Botafogou, nás čeká soupeř druhý zmiňovaný, Botafoga. I zde si neodpustím poslední čtyři utkání. V nich hned ve třech utkáních dominoval náš soupeř a připsal si hladká vítězství - Kormidlo B, Fauna B, Flamengo. Jednou prohráli s Jezdci. Nováček ve druhé třídě si vede nad poměry dobře, patří mu zaslouženě třetí pozice, hned za Podolím a Comixem.
.
Strategie pro tuto neděli je jasná. Minulý víkend jasně nastínil, jakým směrem bychom se měli vydat..
SRAZ na zápasy je v 9: 25!!! Všichni, prosím!

Žádné komentáře: