pondělí 26. října 2009

Nezvládáme druhé poločasy !!!!!

Pánové, dnes jsem udělal velice zajímavou statistiku, která se týká našich obdržených branek. Dal jsem si tu práci a rozdělil naše obdržené branky do poločasů. Je naprosto šokujícím zjištěním, že z hlediska obdržených branek v prvním poločase patříme ke špičce soutěže! Z toho však jasně plyne i to, jak podprůměrné máme poločasy druhé..
.
Malé shrnutí..
Celkem jsme do této chvíle obdrželi 43 branek z 11 střetnutí.
.
První poločas:
V prvním poločase jsme jich obdrželi POUZE 9 z 43 celkem a to z 11 odehraných zápasů!!!! Což znamená 0,82 branky na první poločas. Nevídané číslo..
Celkem 5 z 11 případů se nám podařilo nedostat za první polovinu střetnutí branku, což je úchvatné..
Ve třech případech jsme obdrželi dvě branky, nikdy ne více..
.
Druhý poločas:
Ve druhém poločase jsme inkasovali celkem 34 z 43 branek. Vidíte ten nepoměr? 9 ku 34! Což v průměru dělá 3,1 branky na druhou půli.
Ve druhé části hry jsme pouze jednou uhájili čisté konto a to v zápase s Flamengem.. Největší náklep nám dal Comix a to v poměru 1:9.
.
Zajímavé, že?
Čím si myslíte, že to je? Z této statistiky jasně vyplývá, že druhý poločas nám prostě absolutně nesvědčí a naše špatné výsledky pramení také právě z tohoto problému.. Únava a nesoustředěnost jako na začátku zápasu.. to je můj názor! Jaký je ten Váš? Pokud víme, odkud vítr vane, bylo by dobré se na druhé poločasy více zaměřit, protože právě ty nám téměř v 90 procentech prohrávají zápas!

Žádné komentáře: