sobota 12. září 2009

Před nedělním špílem

Ještě než se rozhovořím o zítřejších zápasech 2.D třídy, rád bych tu zmínil včerejší přátelský zápas s Gascarem.
Z naší strany to byl neuspokojivý výkon, který téměř u všech smázl dobrý pocit z úterního tréninku. Proti kvalitnímu soupeři jsme se nemohli přes vší snahu prosadit a tak klub Gascar nás rychlou kombinací a naším nepokrýváním hráčů lehce přehrával. Ve hře bylo mnoho nepřesností, kterých se musíme zítra nejlépe vyvarovat, nebo alespoň eliminovat na minimum. Po zápase na lavičce kdosi trefně pronesl, že to co nám dnes chybělo byl vlastně celej fotbal.
Gascar je výborný tým, jsem téměř přesvědčen, že jejich první nováčkovská sezona ve 3.třídě bude také jejich poslední. Pokud budou předvádět to, co proti nám, brzy se s nimi potkáme ve třídě druhé (samozřejmě pokud nesestoupíme :-) )
Myslím, že na včerejší zápas plný osobních emocí bychom měli rychle zapomenout a s čistou hlavou zítra vstoupit do 3.a 4. kola naší soutěže.
.
Zítra nás čeká o poznání důležitější zápasy, než ten včerejší. Už v 9:00 se utkáme s týmem Juve a po pauze s Comixem. Opět na hřišti Mutěnická.
.
Sestava by měla být takováhle: Martin H., Olin, Boris, Ríša, Kuba, Martin M., Michal a Pája. Budeme mít tedy o jednoho hráče více než minule, což je dobré. Na druhou stranu nám bude chybět "hráč minulého kola" Vláďa, který hrál výborně na tzv. "hrušce", tedy na hrotu útoku zády k bráně. Druhý absentující bude Lob, který je na vinobraní ve Znojmě. Zdravotní problémy hlásí Olin, kterého bolí řitní svěrač. Na zápas jde, ale pokud by to nešlo, museli bychom se obejít i bez něj. Od minula jsme posíleni o Martina M. a Michala, takže útočná síla by zítra měla být velká. Nechme se překvapit.
.
Počasí má být zítra celkem proměnlivé. Jsou hlášeny i deště a bouřky, doufejme, že nám se to vyhne. Jinak příjemných 20 - 24 stupňů, i když po ránu je tak 15.
.
Juve - náš první soupeř. Jedná se o loňského účastníka 1.třídy, který však beznadějně poslední sestoupil. Minulé kolo naznačilo, že Juve zřejmě nebude aspirant na postup. Stejně jako my si připsal pouze bod a zásluhou horšího skóre je hned za námi. Předpokládám, že se bude jednat o vyrovnaný zápas, ve kterém zvítězí šťastnější mužstvo. Udělejme tedy pro to vše, abychom to byli my. Po tomto špíle bude následovat jedno zápasová pauza.
.
Comix - tradiční tým brněnských soutěží. Ještě když jsme hrával před zraněním asi před 9-10 lety, už jsme o tomto týmu slýchal. Comix postoupil stejně jako my z 3.třídy jako druhý postupující celek. Minulé kolo zaznamenal výhru 5:1 nad Flamengem a prohru s Faunou B 4:6. 9 vstřelených branek za dva zápasy o něčem svědčí a tak se bude mít nejen obrana, ale celé mužstvo na pozoru.
.
Do zítřejšího boje jdu s optimismem a odhodláním vybojoval nejméně 3 body a tudíž naši první výhru. Doufám, že se stejným nadšením do toho půjdete i vy a společně dorazíme úspěšně k cíli, bodům!

Žádné komentáře: