středa 3. června 2009

Carpe Diem Garden Party 2009

Přináším Vám prozatím veškeré dostupné novinky ohledně plánované oslavy postupu Carpe Diem Brno 08, z třetí třídy do druhé, ke kterému už stačí opravdu malý krůček. Podaří se nám ho udělat už tuto neděli?

Carpe Diem Garden Party 09.. se bude konat v sobotu 13.6.2009 po skončení našich posledních zápasů 3.A brněnské třídy.
.
Ten den hrajeme s týmy ŽVK a Technika, ukončení druhého z našich zápasů je stanoveno na 14:45. Na kdy byste to tak viděli, že by oslava měla začít? Já s Luckou, jakožto pořadatelé, budeme na místě akce už zřejmě od 16:30, takže potom se můžete začít trousit. Zatím budem chystat dřevo a šišky.. Kdo neví, kde se zahrada nalézá, bude se držet sukně některého ze svých kamarádů, kteří už na zahradě měli tu čest být..
  • místo konání: Lobova a Lucčina zahrada u dálnic
  • čas konání: 16:15 - 0:00
  • zúčastní se: Pája + Lucka, Olin + Jana, Boris + Eva, Lob + Monča, Michal, Culiš, Lukáš, Bobby, a možná se příjde kouknout Ríša. Tak to máme 12 jistejch a 1 polojistej.
  • nezúčastní se: Martin H., Honzin.
  • neodpověděli: David.
  • kdyby si chtěl ještě někdo ze "zúčastní se" dovést partnerku, no problemo..

  • Program akce: Opékání špekáčků nad ohněm, malá bečka piva, příjemná gothic muzika, pálení plakátu s Olinovým portrétem, házení šipek do terče s Olinovým portrétem aj. Bude přítomen i gril pro ty, kdo by měli chuť si něco ugrilovat, třeba Olinův portrét..

    Rozpočet: Nyní se v kase Carpe Diem nachází 1500 korun, ať chceme, nebo ne.. Sice by tam mělo být asi o pár stovek víc, myslím o dvě, nebo tři, ale na to zapomeneme.. Takže 800 korun odkládám na startovné Kozina Cupu, který se koná v sobotu 4.července. Za zbylých 700 korun kupuji malou bečku piva.

    Na další potřebné věci kolem kvalitní akce pořádám sbírku, každého proto prosím o zaplacení 60ti korun na osobu.. Kdo bere svoji ženu, zaplatí 120 korun.. Při účasti plánovaných 12ti osob to vychází, že bych měl vybrat 720 korun.

    Při sestavování jídelníčku a pitelníčku sem bral ohled i na dámy, aby i ony měli co pít, proto je to sestaveno následovně..

    Limonáda 3ks (90korun), voda ( 30korun), špekáčky 30ks (120korun), chleba 3ks (60korun), hořčice (30 korun), víno 3l (180korun), kelímky-tácky-brikety na gril (120korun) : celkem 630 korun. Kdyby jste měli pocit, že je něčeho zbytečně moc, nebo naopak málo, vyjádřete se na diskuzi.. Já osobně nevím, jestli bude stačit 3l vína..
    .
    Máme tu tedy rozdíl 90ti korun mezi vybranou sumou a potřebnou.. Ty použiji buď na dokoupení ještě co mě napadne, nebo zůstanou v banku..
    .
    Každý si s sebou klidně něco vemte, pokud máte chuť grilovat, nebo se jen grilovat na slunci. Pro notory doporučuji svoji láhev tvrdého.. No prstě nejste blbý, bude tam jen to, co sem napsal, pokud má někdo zájem i o něco jiného, tak si to donese.. a nebo to donese ostatním..
    .
    Tak to by jsme měli.. A teď to nejdůležitější: Prosím všechny, kteří jsou na seznamu účastníků akce, aby mě nyní v neděli 7.3. na zápase zaplatili každý za sebe (nebo i za partnerku) určený obnos 60 korun (příp.120). Nejzazší termín zaplacení je úterý na tréninku 9.3. I ty, žgrde, však ty víš o kom mluvím.. :-)

Žádné komentáře: