pátek 5. června 2009

Předzápasové info CDB vs. Predators a i-center

Tento víkend pře námi stojí poslední krok k postupu. I když stačí tak málo, tak bývá nepsaným pravidlem, že udělat ten poslední krůček, byť milimetrový, bývá tím největším uměním a mnohdy největší překážkou. Já doufám, že tyto slova nepotvrdíme a postup do 2.třídy si užijeme se vší parádou.. K jistotě postupu a rovněž prvního místa ve skupině musíme získat 3 body!
.
V neděli v poledním čase se utkáme s dvojicí soupeřů u opačných pólů tabulky. Jako první přijde v 11:30 na řadu celek Predátors, který má ve svém středu pár zkušených a kvalitních hráčů, na vyšší umístění, než na průběžné 8. místo tabulky to nebylo. Upozorňuji, že ihned poté, bez zápasu pauzy , nás čeká druhý voříšek dne, tým bojující o postupovou šanci - i-center.
.
Asi před dvěma, třemi koly jsem na náš zápas dorazil asi o 2 hodinky dříve, abych shlédl hru našich dalších soupeřů ze skupiny. Měl sem to štěstí, že jsem mohl sledovat i hru našeho prvního soupeře, celek Predátors. Jak sem již napsal výše, ve svém nitru Predátoři uchovávají vskutku skvosty futsalových kolbišť. Nejméně dva hráči hrají opravdu velmi dobře technicky a dost motaj balón, na ty pozor! Ostatní spoluhráči, co sem pozoroval, by si mohli podat ruce s Patem a Matem. V tomto špíle tedy půjde hlavně o to, udržet na uzdičce ony fajnšmekry a do sítě soupeře vstřelit pár fíků. Pokud se nám tohle podaří, už po tomto zápase můžeme slavit triumf v 3.A třídě brněnského futsalu. Takovýto scénář bych si potajmu představoval, ale nebudu osudem smejkat po zemi jako had po mýtině a budu věřit ve skutečnost. Tento zápas začíná v 11:30. Co se týče jarní formy Predátors, tak na jaře naložili dokonce i Storks pěkných pár ran na záda, 8:3. Dále si připsali ještě jednu výhru a dále už jen 4 prohry.
.
Následuje zápas č.2 tohoto odpoledne. Ve 12:15 začíná o poznání zajímavější zápas. Střetnutí mezi prvním celkem tabulky a dotírajícím třetím celkem i-center, kterým by případný neúspěch mohl nadobro setnout hlavu v boji o špici. Druhá Technika totiž už nějaký čas vypadá opravdu slibně a jejich tah na postup se stále stupňuje. I-center dá do zápasu jistě úplně všechno, aby Technice jejich cestu co nejvíce opepřili. Co říci o i-center. Minulý zápas jsme proti tomuto soupeři nehrál, měl jsem totiž stopku za červenou kartu, ale z hodnocení samotných účastníků klání - Olina a spol. by se nemělo jedna i nijak zvláště výrazný celek. Prostě si hrají svoji hru a ta momentálně stačí na třetí místo tabulky. Kdybych zapátral v análech BAF zjistím, že minulou sezonu se i-center plahočil v třetitřídovém bahně. Tím chci říci, že pokud vyhrály, jednalo se o malý svátek. Dnes je to však asi jiný celek, ten dnešní má totiž dudy!! Wilfrieda Dudy. Nejlepší střelec 3.A třídy s 23 brankami. (následuji já s 18ti - chlubím se) Celá hra stojí na něm a když si vezmeme, že i-center dal za celou sezonu doposavad "jen" 48 branek, víme odkud ten smrad fičí, od Dudy.. Dal pře polovinu branek týmu a to o něčem vypovídá.. Abych to tedy shrnul, v tomto zápase půjde zřejmě především o to, abychom Dudu k ničemu nepustili a zahráli svoji hru.. Kdybychom předvedli výkon z minula, o výsledek se nebojím... V jarní čísti soutěže si i-center stojí takto: 4 výhry, 1 remíza a 1 prohra. Svoji prohru si odbyly právě proti druhé Technice, která i-center přejela propastným rozdílem 6ti branek.. 6:0.
.
Sestava: sestava tohoto kola je velkým otazníkem.. Svoji neúčast zatím sdělil pouze Boris, ale předpokládám, že nepůjde ani David a Honza vinou zranění. Nevím, jestli zrovna v dobu zápasu nebude Ríša rodit, takže i jeho jméno se možná neobjeví na soupisce, ale moc rád bych se mýlil.. Dále se s velkými problémy potýkám já, mám vepřové koleno. Asi mě prostě není souzeno hrát proti Predators a i-centeru, minule sem stál kvůli kartám, nyní su zraněnej. Každý den se modlím k bohu Thorovy, aby požehnal Lucčiny ruce a ty mě citlivě a především účinně vmasírovaly Heparinovou mast a následně, aby správně uvázala Priesnitzův zábal..
.

"Thore můj, jenž jsi na nebesích,
posvěť zas jméno mé,
a království Carpe,
ať Pája vždy vyhrává,
jak v nebi, tak i na zemi.
Góly krásnější dej tam dnes,
a odpusť nám naše fauly,
jakož i my odpouštíme našim soupeřům,
a neuveď nás ve zranění,
a chraň nás od herního stereotypu,
Neboť království Carpe Diem i moc i sláva navěky!
Amen! "

.

Tak takhle to nějak vypadá...
.
Konečně už ta sestava: Martin H. - Olin, Culiš, (Ríša) - Bobby, Michal, Lob, (Pája). Docela okleštěný, co? Každopádně Lob svoji účast potvrdil stoprocentně, Ríša a já jsme padesátiprocentní a nebo čtyřprocentní.. Ale Ríša asi ne, protože čeká dítko a jedno už má, tak to zbývá na mě..
.
Počasí: má chcát jak sviňa.. Zrovna na víkend zas hlásí neustálý déšť.. I když nechme se překvapit, minule morousové v týmu taky brblaly a jak to krásně dopadlo, takže hoďte za hlavu svoje špatné myšlenky a myslete na postup..

Fuckta o Predators:
výher: 6
proher: 0 (jediný tým, co ještě neremizoval)
remíz: 10
skore: 57:65 ( čtvrtý ve vstřelených brankách)
body: 18 bodů
střelci: Karel Podborský 16, Hladký 15, Rozsypal 10.
vzájemné utkání: CDB vs. Predators: 4:2 (2:2)
.
Fuckta o i-center:
výhry: 11
remízy: 1
prohry: 4
skore: 46 : 34
body: 34
střelci: Duda 23
vzájemné utkání: CDB vs. i-center: 3:1 (1:1)
.
Fuckta o Carpe Diem:
výhry: 14
remízy: 1
prohry: 1
skore: 83:16
body: 43
střelci: Pája 18, Olda 16, Bobby 13.
.
Tak pánové, to bylo malé summary toho, co nás v neděli čeká.. Půjde rozhodně o zlomový víkend jara, který nás doufám posune o třídu výše.. Tak se snažte, nebo smažte! SRAZ V 11:00 na OKRUHU!

Žádné komentáře: