neděle 10. května 2009

Tabulka HRÁČE SEZONY po 8.hracím víkendu

Jelikož se hraje dnes další kolo soutěže 3.brněnských tříd - i naše, byl jsem nucen vstát dnes v 5 hodin ráno a vyhodnotit minulý víkend soutěže Hráč Sezony. Dnes odpoledne totiž budete moci opět hlasovat pro nejlepšího hráče dneška.
.
V tabulce opět došlo k pár změnám. Sice nikterak dramatickým, ale každopádně zajímavým. Prvenství si výborným výkonem v minulém kole udržel Killer Martin, ba co víc, svůj náskok ještě navýšil, průměrná známka 13 je nevídaná. Druhé místo stále patří Olinovi, sice nevím, jak je možné, že se tak dlouho drží tak vysoko, ale počty jsou pravdivé, neúprosné a neošálitelné. Třetí místo patří Lukinovi, který však už do bojů nezasáhne. Velký posun v soutěži zaznamenal náš gološ Martin H., kterého 14 bodů získaných po minulém kole katapultovalo na 4. místo. Na páté klesl Pája. Šestý zůstává nadále Boris, který si toto místo vydobyl dobrými vyrovnanými výkony v každém kole. Je to takový mravenec, jehož práce není moc vidět, ale o to je užitečnější a pomalu pomaloučku sbírá bodík po bodíku.. Na sedmé místo klesl Ríša. Osmý se umístil naprostý nováček soutěže Culiš, který si připsal dva body za minulé kolo. Vyhrát soutěž už však nemůže z důvodu malého počtu zápasů. Na deváté místo klesl Michal, který mírně zaostal za výkonem v prvním jarním kole. Projevilo se to i na nezisku bodů. Michal je však cti žádostivý a dnes jistě do výkonu dá vše, aby napravil bodový zisk. Desátý David a jedenáctý Lob bodový zisk nerozšířili, jelikož nehráli. Dvanáctý Honzin do soutěže ještě nezasáhl a tím také ztratil možnost vyhrát soutěž.
.
Upozornění: Na podzim bylo pravidlem, že po odehrání víkendu se hlasovalo do pátku, tento zaběhnutý trend nebudu měnit. První jarní kolo se však hlasovalo do neděle a to díky vzniklým technickým problémům. Proto ještě jednou opakuji, hlasuje se vždy do pátku!

Žádné komentáře: