pátek 8. května 2009

Předzápasové info CDB vs. Bosonohy C

Jak už se stalo takovou malou tradicí, i tentokrát Vám přináším před zápasové informace týkající se našeho nedělního soupeře, který se nazývá Bosonohy C.
V 15:30, jako poslední zápas dne, nás čeká nevyzpytatelný celek z Bosonoh. Náš společný podzimní souboj vyzněl jednoznačně pro nás, až sem byl z toho mírně zaskočen. Výhra 8:0 by mohla svádět k podcenění soupeře, to ale nesmíme udělat, asi by se nám to krutě vymstilo. V prvním jarním kole se podařilo Bosonohám přehrát tehdy ještě první celek tabulky - Storks v poměru 4:1. Druhý zápas vyhráli 4:2 nad nováčkem ŽVK. Druhý jarní víkend se však tým ze středu tabulky příliš nepovedl. Prohrál s předposledními Pörkele 0:3 a remizoval s nevýrazně hrajícím týmem United 2:2.
.
Jak to všechno shrnout... Jak sem již napsal v úvodu, Bosonohy jsou nevyzpytatelný tým s nestabilními výkony. Doufám, že právě proti nám je chytneme v ne zrovna dobrém rozpoložení..
Zápas bude o to těžší, že tým postihla velká nečekaná rána. Absence našeho jediného brankáře Martina H. Po demokratickém rozhodování jsme kolektivně dospěli k náhradě jménem Boris. Chci tímto ještě jednou Borisovi poděkovat za jeho odhodlanost a snahu pomoci týmu všemi dostupnými prostředky.
.
Na listině nehrajících tento víkend přibyl bohužel i Esteban Cambiasso - Ríša.
Nad startem Davida a Honzina visí dva velké otazníky. David o sobě nedává vědět a Honza stále laboruje s poraněným kotníkem, takže o jejich startu bude rozhodnuto asi až v neděli.
.
Předpokládaná sestava:
Boris - Culiš, Lob, Olin, (Honzin) - Killer, Michal, Pája, (David)
.
Fakta o Bosonohách C:
pozice: 6. místo tabulky
výher: 6
remíz: 3
proher: 5
skore: 36:38
bodů: 21
střelci: Výplach 8 :-)
.
Fakta o Carpe Diem:
pozice: 1
výher: 11
remíz: 1
proher: 1
skore: 65:15
bodů: 34
střelci: Pája 13, Olin 12, Killer Martin 7
.
Vzájemná střetnutí: Carpe Diem vs. Bosonohy C : 8:0 (5:0)
Počasí - má být horko jak sviňa. Asi 26 ve stínu.
SRAZ je v 15:00 na OKRUHU!!

Žádné komentáře: