úterý 12. května 2009

Restaurace OKRUH opět otevřena + kulturní akce

Dnes 12.5. 2009 je možné poprvé oficiálně navštívit nově zrekonstruovanou sportovní restauraci Okruh. Konečně se tedy budeme moci zchladit kofčou, či pivíčkem po i před futsalovými špíly, které zde, na Rybnické 75 hrajeme.
V provozu restaurace jsou nově samovýčepy!!
.
Druhou akcí, kterou zde chci zveřejnit, je páteční (15.5.) futsalový galavečer.. Takže, kdo by měl chuť..
Text ze stránek BAF:
BRNĚNSKÁ SOUTĚŽ 2009/2010 ZDARMA? PŘIJĎTE V PÁTEK 15. KVĚTNA NA FUTSALOVÝ GALAVEČER! Brněnská asociace futsalu za podpory pivovaru Gambrinus a dalších partnerů si vás při novém otevření naší/vaší futsalové restaurace Okruh dovoluje pozvat na 9. GALAVEČER FUTSALU, který se koná v pátek 15.května 2009 v sále na Rybnické 75 v Brně-Novém Lískovci. Od 19:00 hodin hraje skupina BREEZE BAND Jiřího Suchého a na programu je tanec, skvělá hudba, kulturní zábava, sportovní soutěže, neuvěřitelně bohatá tombola s jedinečnou vstupenkovou TOP cenou - startovné do brněnské soutěže 2009/10 ZDARMA!!! PLAKÁT. Vstupenky za 150 korun lze zakoupit v kanceláři B.A.F. nebo přímo v sále. Neváhejte a objednávejte, bude VYPRODÁNO!!!
.
Třetí aktualitou, nebo spíše pozvánkou je sobotní (16.5.) KOŠT SLIVOVICE! Každoroční štamgasti Lukin a Olin všechny jistě přivítají s otevřenou náručí.. Kdo by měl chuť nejen na švestičky, je zván..
.
Poslední kulturní akcí, na kterou jsem upozorňoval již po špíle s Bosonohama je páteční (22.5.) megakoncert TŘÍ SESTER netradičně na Riviéře.. Hostem bude punková legenda E!E, Doktor P.P. a MZH. Zahájení je už v 18:00! Účast zatím nepřímo potvrdili Michal s Lobem. Přímo Lukin a já..

Žádné komentáře: