pátek 29. května 2009

Předzápasové info CDB vs. Orel St.Lískovec a Dynymit

Po menší odmlce se opět hlásím s mikrofonem u úst s čerstvými předzápasovými informacemi. Zítra, v sobotu 30.5. nastoupíme k dalším ze série utkání 3.A brněnské třídy. Na Okruhu se střetneme s celky Orel Starý Lískovec a s Dynamitem.
.
Jak si stojí v tabulce naši soupeři? Jaké jsou prognózy pro zítřejší futsalové menu? To vše a ještě něco navíc se dočtete v následujících řádcích.
.
Netradičně dopoledne v 10:30 zahájíme svoji zápasovou pouť proti podceňovanému celku Orel Starý Lískovec "B". Vím, že při pohledu do tabulky by se mohlo mnohým zdát, že půjde o banálního soupeře, ale brzy vás vyvedu z omylu.. Posun o 180 stupňů předvedl tento celek v jarní části soutěže ve srovnání s podzimem. Favoritům bere body jako na běžícím pásu.. Na jaře si na nich vylámali zuby postupně Technika (1:1), Storks (2:2) i i-center (2:2). To potvrzuje jediné, čeká nás opravdu těžký zápas, který klidně může přinést překvapení, stejně jako přinesl naši soupeřům v boji o trůn 3.A třídy. Co je však nejzajímavější a pro nás varujícím ukazováčkem je fakt, že pouze my a Orly z Lískovce si hájí svoji jarní neporazitelnost. Ano, je to tak, pouze tyto dva celky neokusily na jaře hořkost porážky.. Doufám, že moje shrnutí vyvrátilo domněnku lidi, kteří měli za to, že půjde o zápas lážo plážo. To v žádném případě. Je to zápas na ostří rybiček..
.
Bude následovat jeden zápas pauza. Kdo bude mít zájem, může navštívit nově zrekonstruovanou restauraci Okruh Pub. Je to tam opravdu pěkné.. Pro zaryté srdcaře týmu však bude naservírované jiné "žrádlo".. Zápas třetí Techniky se čtvrtými Storks. Všichni víme, co je ve hře.. Psal jsem o tom v jednom z mých nedávných článků.. Pokud by se povedlo, že Storks by Techniku porazili, měli bychom postup ve vlastních rukou už v následujícím zápase s Dynamitem. Pokud bude jakýkoliv jiný výsledek, tudíž Technika získá alespoň bod, náš vysněný postup se odkládá na další víkend..
.
Ihned po tomto, v 12:15 zápase bude následovat ten náš. Dle prohlášení z řad odborníků půjde o nejtěžší zápas jara. Už na podzim Dynamit hrál moc dobře a nebylo daleko od našeho zaváhání. Naštěstí se v druhé půli povedlo dát rozhodují branku na 1:0 a následné tři už vlastně byli jen takovou nástavbou.. Do vstřelení toho prvního to bylo opravdu vyrovnané utkání. Jen pro upřesnění, výsledek nakonec vyzněl pro nás 4:0. Jistě si pamatujete i na můj zkrat, kdy jsem neudržel svůj jižanský temperament na uzdičce a své emoční vypětí si schladil na soupeřově hrudi. Byl jsem vyloučen a následné dva zápasy jsem měl stopku.. Doufám, že Jirka Jakub (čti DžejDžej) J.J.Lach není lstivý a potyčku vymazal z paměti. Nerad bych tým opět oslabil do dalších bojů, ale především bych se tak připravil o aktivní prožitek z případného postupu.. Ale nyní už k samotnému soupeři.. Je to jeden ze silného kvarteta soupeřů, který ještě může pomýšlet na postup.. V současnosti mu patří "nejhorší" výchozí pozice, a to 5.místo. To je ovšem velmi relativní, jelikož čtvrtí Storks mají o zápas více a bodový rozdíl mezi týmy 2.-.5.místa činí pouze 2 body. Takže i Dynamit má postup ve svých rukou a jistě nás budou chtít porazit, aby stejně jako my dosáhly svého cíle. Jejich motivace bude o to větší, že se jedná o ,ještě minulou sezonu, druhotřídový celek, který nakonec sestoupil. Jistě se budou chtít co nejrychleji vrátit a udělají pro to maximum. Soudím tak už i dle zpovědi Borise, který má v Dynamitu známého..
.
Nyní Vám napíši svůj názor na tento víkend.. Já osobně zastávám názor, že půjde o nejtěžší víkend, který jsem ve třetí třídě hrály. Dva odhodlaní soupeři toužící po úspěchu. Bude zajímavé sledovat, jak se s tím popereme a zdali se nám podaří i přes nepřízeň okolností bodovat a dovést tým tam, kde ho chceme mít. Bude záležet na mnoha faktorech.. jestli někdo půjde v pátek do hospody, jestli Olin bude ječet a znepříjemní hru ostatním, jestli si opět nezapomenu kopačky, kolik se nás sejde.. atd..
.
Sestava: v omluvenkovém listě není ani čmrknuto, proto předpokládám, že se dostaví všichni, vyjma dlouhodobého maroda Honzy. Dále si nejsem jist Davidem, který asi jel natáčet pokračování Krokodýla Dundeeho a sežral ho krokodýl.. Všichni ostatní by se zúčastnit měli..
.
Počasí: Oblačno až zataženo, místy déšť. Přes den bude 12 - 16 stupňů, takže žádná hitparáda.. Prostě pravé anglické počasí. Doporučuji si vzít teplé oblečení a Borisovi jeho mikinu.
.
Fakta o Orel St.Lískovec:
pozice: 8. místo
výher: 4
remíz: 4
proher: 7
skore: 35:55
bodů: 16 bodů (z toho 9 na jaře)
střelci: Jaňura 8, Krška 7
poslední střetnutí: CDB vs. O.St.Lískovec: 7-2
.
Fakta o Dynamitu:
pozice: 5.místo
výher: 8
remíz: 5
proher: 2 (jednou s náma, podruhé se Storks)
skore: 52:26
bodů: 29
střelci: J.J.Lach 13, Bíža a Kotrla 8, Plšek 7
vzájemné střetnutí: CDB vs. Dynymit: 4-0
.
Fakta o CDB08:
pozice: 1. místo
výher: 12
remíz: 1
proher: 1
skore: 72:15
bodů: 37 bodů
střelci: Pája 15, Olin 14, Bobby 10
.
SRAZ NA ZÁPAS V 10:00 na OKRUHU !!

Žádné komentáře: