neděle 3. května 2009

Kill Instinct

Kill Instinct - instinkt zabijáka včera v sobotu na Okruhu předvedla hvězda našeho týmu Martin M. Hojně povzbuzován svým opilým bratrem se mu podařilo vstřelit hned pět branek do sítě soupeřů. Uvažuju o tom, že už v článcích nebudu dále psáti jméno Martin M., je to divný furt tam cpát to M., proto budu užívat buď jeho vlastní podpis "Mrazič", nebo prostě Killer, a nebo Bobby SixKiller.
.
Až do prvního zápasu s United nebylo jasné, v jaké sestavě nastoupíme. Původně se počítalo s dvěma čtyřkami, jelikož už s předstihem se omluvili kotníkáři Luboš a Honzin. Pět minut před zahájením zápasu však bylo vše úplně jinak. Už dlouho se neozývající David nedorazil - bez omluvy, to samé Culiš. Ten se nakonec s velkým zpožděním dostavil. Nevím co ho zdrželo, nikomu se nepochlubil..
Tento víkend jsme měli nezvykle početné fanouškovské publiku, dlouho jsme to ani nemohl spočítat, ale nakonec jsme se dobral k číslu 7!!
.
Zápas s United začal dost nervózně z naší strany. Dlouho dlouho jsme se nemohli dostat do nějaké kloudnější střelecké příležitosti. Hra byla neuspořádaná, ani trochu s nádechem herního projevu, jaký jsme předváděli proti Storks. Hra v obraně byla mírně řečeno chaotická, stejně tak útočné výpady. Ke konci první půle vzal poprvé za odpoledne osud do svých rukou Killer Martin a nelítostně zasadil ránu gološovi chytajícímu United. Poločasový výsledek 1:0 nám nedodávalo moc klidu. Zápas byl otevřený... V druhém poločase přidává druhou branku Martin, poté po pěkném průniku Olin a nakonec po bystré nahrávce do prázdné brány Boris. Hra v druhé půli se dosti oproti první zlepšila, a za následek to mělo tento gólový nárůst.. Martin H. vychytal další nulu, za což mu gratuluji. Takže konečný výsledek 4:0 potvrdil naši roli favorita. První poločas však narušil opět Olin, kdo byl, tak ví jak.. Nebudu se zde rozepisovat, každý si na to může udělat obrázek sám. Každopádně radost z futsalu byla pryč.
.
Druhý zápas nás čekal nevyspitatelný celek Pörkele, který, teď už to můžu říct, se o 100procent zlepšil oproti podzimu. Soupeř od první minuty až do poslední byl běhavější nežli my. My jsme mohli však těžit z Killerova osvícení a jeho brankovým příděl tří branek vlastně rozhodl. Navíc po pěkném uvolnění mi přihrál do prázdné brány a i mě se nakonec podařilo skórovat, i když sem si myslel, že v tak otrávené náladě, v jaké sem byl, to ani není možné. Nakonec jsem se i přes mnoho promarněných akcí dostal do souboje tváří v tvář proti gološovi Pörkele. Zasunu jsem mu střelu k levé tyči a nebylo co řešit. Týmu Pörkele se nakonec ještě podařilo potrestat naše nevrácení se obrany a ve snaze 2 na 4 jsme neubránili jejich útok. Pokazili jsme možnou druhou nulu Martinovi H. v bráně. No škoda.. Výsledek 5:1 nás dovedl k sobotnímu zisku celkem 6ti bodů. Přesně tak, jak jsme si to plánovali a představovali..
.
Tento víkend dle mého názoru patřil dvěma lidem, dvěma Martinům z našeho klubu. Pět branek do soupeřovy sítě se nepodaří vždycky a dva zápasy s jedním obdrženým gólem a mnoha dobrými zákroky také výrazně podpořil úsilí ostatních hráčů v poli. Vím, že výsledky jsou kolektivní výkon, ale bez těchto dvou kluků nevím, nevím, jak bychom včera dopadli.. Poděkování však patří všem, každý si odehrál svoje, někdo lépe, někdo ještě lépe...
.
Po tomto kole jsme se neskromně dostal do čela tabulky aktivních střelců našeho klubu s 13ti zásahy. S 12ti mi na záda dýchá Olin, a pokud to tak půjde dál tak Killer Martin nás všechny přejede jak parní válec. Ze tří utkání má 7 branek.
.
Další střetnutí odehrajeme už za týden - 10.5.09 na Okruhu v 15:30. Bude se jednat jen o jeden jediný špíl a to s Bosonohama C. Netuším, co mám od tohoto soupeře očekávat. V prvním jarním kole porazil Storks a nyní prohrál s Pörkele a remizoval s United. No kladná bilance je jednoznačně na naší straně, na podzim jsme jim dali škaredých 8:0, takže doufám, že se nám podaří dobrý výkon i nyní a Bosonohy porazíme..

Žádné komentáře: