sobota 2. května 2009

Tabulka a souhrn zápasů po 13. a 14. kole

Dnešními vítěznými výsledky jsme udělali výrazný krok k vysněnému postupu z 3. do 2. brněnské třídy. Cesta v obou střetnutích však nebyla sypána růžemi, jak se mohlo dle výsledků zdát, ale byla to úmorná dřina..
Přináším vám zbrusu čerstvou tabulku po tomto kole společně s odehranými zápasy tohoto kola..

Na čele máme čtyřbodový náskok na druhé Storks + zápas k dobru.. Na třetí místo se posunula dvěma výhrami Technika. Ode dna se pomalu odlepují na podzim nevýrazní Pörkele a Orly z Lískovce také začínají tahat za delší konec provázku..

Stejně jako minulé kolo, tak i ve 13. a 14. kole se dostavilo pár překvapení, ale také suverénní tažení Techniky. Ve zkratce Vám nastíním dnešní duely..
  • V prvním zápase by se dalo říci, že se jednalo o šlágr kola. Narazili na sebe dva aspiranti na postup. Storks vs Dynamit. Celkem mě překvapilo, že minule nemohoucí Storks se dokázali vzepět a porazili 2:0 ambiciózního soupeře. To znamená, že Storksové nám stále šlapou na paty.
  • Druhý zápas měl jasně vyznít pro favorizované Storks, proti ve spodní části tabulky tápajícím Orlu St. Lískovec. Orel však na jaře podává nadmíru dobré výkony a dnes to jen potvrdil. Druhé Stroks pěkně potrápili, ale vedení v utkání v poměru 2:0 se jim nepodařilo ubránit. Nakonec pro nás dobrá remíza 2:2.
  • Třetí utkání - nově vzniklý tým ŽVK narazil na Orly z Lískovce. Orly potvrdili dobrou jarní formu a vyhráli v poměru 6:4. Tým ŽVK je torzem na podzim bezbranného týmu KH. Za ŽVK hraje jeden nebo dva hráči z KH, ostatní jsou mladí kluci..
  • Ve čtvrtém utkání na sebe narazili dva celky ze spodní části tabulky, ŽVK vs Predátors. Z této brankové přestřelky nakonec vítězně vyšel tým ŽVK v poměru 6:5 a připsal si vůbec první výhru v historii.
    .
  • V pátém střetnutí si favorizovaná Technika poradila s přehledem s bezzubými Predátors a vyprovodilo je vysokým debaklem 8:2.
  • V dalším utkání měla však padnout kosa na kámen. Očekávané střetnutí mezi Technikou a i-centerem. I-center však zůstal opravdu daleko za očekáváním. Ani kvalitně hrající Wilfried Duda nedokázal odvrátit ostudný výsledek 6:0 pro Techniku.
  • V dalším utkání jsme nastupovali my Carpe Diem proti ve středu tabulky hrajícím United. V souboji jsme byli favoritem a to jsme potvrdili i výsledkově v poměru 4:0.
  • V osmém utkání dne jsme narazili na opravdu každým dnem se zlepšující tým Pörkele. Vzrůstající formu potvrdili i proti nám. Urputným výkonem se Carpe Diem nakonec podařilo soupeře přehrát výsledkem 5:1.
  • V předposledním střetnutí na sebe narazil tam Bosonoh, u kterého se dalo po posledním poražení Storks dobrý výsledek i proti středotabulkovým United. Nestalo se tak a remíza 2:2 odsoudil tým Bosonoh na již nevážného aspiranta na postup.
  • Tato moje domněnka se potvrdila v posledním zápase, kdy se dobrým výkonem opět prezentoval tým Pörkele a porazil favorizované Bosonohy jasně 3:0.

To by bylo asi tak vše ke krátkému shrnutí kola. Samozřejmě Vás čeká ještě oficiální článek k našim zápasům, to ale snad zítra, nebo v týdnu..

Žádné komentáře: