sobota 4. dubna 2009

Posezení s přátely - podruhé

Je velkou škoda, že téměř nikdo z týmu se zde na stránkách nevyjádřil k účasti a výběru data blížícího se večírku Carpe Diem. Nechápu to, téměř každý den je zde na stránkách 10 - 15 přístupů, každý z jiného počítače, tudíž předpokládám, že členové Carpe na tento web chodí, ale asi je pro ně velkým problémem napsat na diskuzi svoje dvě slova ( jdu/nejdu - 17./18. ). Je to tak těžký??? Co se tak s Vámi bavím o stránkách, tak mě všeci říkáte, že na ně chodíte, proto tento nezájem opravdu nechápu..

Byly dva návrhy:

1. jít v pátek 17.dubna třeba do Varny (před zápasem se Storks)
2.jít v sobotu 18. dubna (po zápase se Storks) na novolískovecký košt slivovice. Ten je však buď zrušen a přesunut na květen, nebo si Olin vymýšlel a schválně nás chtěl zmást. To znamená, že se i toto datum omezuje na hospodskou Varenskou akci.

Vyjádření:
Michal - 17.dubna - pátek
Olin - 18.dubna - sobota
Pája - váhá, ale zřejmě su pro pátek 17.dubna. Vždyť se nemusíme vožrat jak prasata, ne? Víme, jaká je situace a že přijít na zápas v podroušeném stavu je nepřípustné.. To by mohl udělat opravdu jen nezodpovědný člověk. 18.by bylo už po zápase a já mám za to, že v pátek 17. v hospodě se před nejdůležitějším zápasem sezóny dá toho ještě mnoho probrat a vyříkat. 18. by jsme se už jen hádali, proč jsme prohráli, kdežto 17. se můžeme nabudit a sdělit pokyny a dojmy pro tento zápas sezóny.. Takže tak..

Ještě o ničem není rozhodnuto, ale přehlasovat pátek mohou už jen ostatní členové kádru, pokud se vyjádří na diskuzi..

Žádné komentáře: