sobota 11. října 2008

Hráč kola, summary po třech hracích víkendech

Jsem rád, že většina týmu se aktivně zapojila do soutěže "Hráč sezony". Jsem rád, když budu moci na konci sezony ocenit nejlepšího hráče a potřást mu pravicí (doufám, že to budu já)..

Chtěl bych začít jednou věcí.. Jak ste si jistě všimli, Olin se minule nepodřídil pravidlům a tvrdohlavě si stál za svým. Říkal jsem si že se snad umoudří, ale neumoudřil. S jeho vyhazovem to neberte vážně, je to sice kokůtek, ale bez něj by soutěž ztrácela na atraktivnosti. Takže můžete dále hlasovat i pro Olina. Toto kolo se tak stalo jen v jednom případě, a to když získal body od Lukáše. Od ostatních si body nezasloužil. Proto zde přede všemi Olina prosím, zda by bylo možné nekazit tuto hru a hlasovat stejně jako ostatní. Děkuji. Hra tím ztácí na objektivitě, když by se mohly dávat body čtyřma hráčům atd.. V pravidlách je to napsáno jasně!

Druhou věcí, se kterou bych potřeboval poradit je ona objektivita. V soutěži nelze hlasovat pro sebe, což je dobré. Ale pokud hráč, který dostává body od ostatních nezahlasuje vůbec, dostává se tak do výhody. Body dostává, ale nerozdává a tím ostatním body ubírá. Jak to vyřešit? No? Všeci ste vždycky chytří jak prase, tak teď raďte.. Třeba Boris už pár bodů získal, ale žádné nerozdal, stejně tak i Lukáš v 1.a 2.kole a Olda nyní. Co s tím?

Třetí věcí, kterou bych rád navrhl, ale nevím jak se k tomu postavíte je, že bych chtěl pro výherce celé soutěže zakoupit první cenu. Už ji mám vyhlídlou. Myslíte, že by bylo možné na výherce věnovat každý po 50 korunách? To by Vám snad nemělo zas tolik zasáhnout do peněženek. Děkuji.

No a nyní už k aktuálním výsledkům po třech hracích víkendech..

1. Olin - ( 12 + 8 + 2) celkem 22 bodů
1. Pája - ( 7 + 9 + 6 ) celkem 22 bodů
3. Lukáš - ( 2 + 9 + 7 ) celkem 18 bodů
4. Martin - ( 0 + 4 + 4 ) celkem 8 bodů
4. David - ( 8 + 0 + 0 ) celkem 8 bodů
6. Boris - ( 0 + 2 + 5 ) celkem 7 bodů
7. Luboš ( 1 + x + x ) celkem 1 bod
8. Michal ( 0 + x + x) celkem 0 bodů

Ti, co jsou na tom zatím hůře, nezoufejtem jeden povedenej víkend a ste rázem v čele. Tato hra by měla být především založena na objektovním posouzení každého z Vás, proto doufám, že nebudete v dalších kolech nějak vypočítaví a schálně nedáte někomu hlas, aby Vás nepředběhl..
Poslední dvě místa - Luboše a Michala jsou výsledkem jejich dlouhodobější absence.

Prosím o Vaše případné vyjádření na diskuzi ohledně náadů, jak zkvalitnit onu objektivnost o ketré jsem psal a taky jestli dovalíte ty miliony.. Díky

Žádné komentáře: