neděle 20. července 2008

Videa z REMOS CUP Oslavany

Dnes bych se rád vrátil k turnaji REMOS Cup, který sme absolvovali 21.6.08 v Oslavanech. Přináším vám pár videí, která nahrála Monča. Je na nich mnoho zajímavého, z čehož si můžeme vzít ponaučení do příštích bojů.. Myslím, že na Kozina Cupu to již bylo znát..

1. Jak sem již dříve psal, čtyři branky jsme inkasovali po přímém kopu prstřelením zdi. Zde se můžeme podívat na jeden z nich. Martin nesmyslně odbíhá ze zdi, Luboš se otáčí a míč mu proklouzává mezi nohama. Brankař s tím nemůže nic dělat.

2. Olin, jakožto poslední hráč se snaží vyvést míč. Špatnou přihrávkou však míč ztrácí a dochází k přečíslení..

3. Rozehrání od vlastní branky nám také moc nešlo. Na videu vidíme rozehrání Olina na mě, a moji nahrávku z první Borisovy. Teď záleží na úhlu pohledu, kdo akci zbytečně zbabral. Buď Boris, který osamocen zbytečně míč po snaze o narážečku posílá z první do autu, nebo já svoji neskutečnou rychlostí.. Každopádně v celkovém součtu to zanmená, že se úplně zbytečně připravujeme o míč..

4. Na čtvrtém videu si můžeme všimnout doznívající prudké hádky mezi Vláďou a hráči Fc Rokytná. Co je ale zajímavjší, že na tomto videu je zaznamenáno Olinovo zranění kotníku, se kterým se potýká do dnes.

5. Na posledním pátém videu je vidno to, proč jsem nepostoupili.. :-)) Doporučuji si záznam pustit několikrát rychle za sebou :-)

The End.

Žádné komentáře: