úterý 23. června 2015

V rozhodujícím víkendu jsme získali jeden bod

Nedělními zápasy se uzavřely všechny třídy brněnských soutěží, včetně té naší pro ročník 2014/2015. Jak jsme dopadli asi už všichní víme. Nepodařlo se nám bodovat tak, jak bylo potřeba a ziskem jednoho bodu jsme se zařadili na konečné 15.místo tabulky. To znamená sestup.

Sestava: Ríša - Michal, Milan, Lukáš, Pája - Tomáš, Vojta, Vaša.

V zápase s Red Devils jsme vlastně celý dotahovali. Dvakrát jsme prohrávali o dvě branky, dvakrát se nám podařilo skóre dorovnat. Na konečný obrat už nezbyla energie a také čas, naše vyrovnání přišlo až v poslední minutě. Byl to jinak vyrovananý zápas, kde jsme zřejmě měli více šancí, než soupeř, ale ten byl naopak efektivnější. Mám za to, že jsme zápas měli vyhrát, soupeř byl s námi srovnatelný. Co nám chybělo, bylo větší srdce a touha se porvat s osudem, který nám před rozhodujícím víkendem nebyl tabulkově nakloněn. Možná mě budete mít za blbce, ale takto se o poslední body, které nás mohly zachránit nehraje. Nemyslím herně, ale s takovým (ne)nasazením. Ano, můžeme to svádět na tristní fyzičku, kterou má 90 procent týmu, ale i tak.. to zapálení se porvat s minimálně hratelným soupeřem jsem tam u mnohých postrádal. No co už, získali jsme bod. I když už nic neřešil, lepší než drátem do oka.

Carpe Diem vs. Red Devils 5:5 (3:3)
branky: Vaša (Pája), Vojta (Tomáš), Vaša ( ? ), Vojta (Pája), Pája ( ? ).

Zápas se Schalke B byl už jen labutí písní. Dostali jsme 11 branek od kvalitního celku. My se dokázali prosadit dvakrát. Není důvod zápas více popisovat, soupeř byl ve všech aspektech hry lepším.

Carpe Diem vs. Schalke B
branky: Pája (Tomáš), Pája (Tomáš).

Zbylí asistenti se mě prosím nahlašte. Díky.

Konečná tabulka: