čtvrtek 18. června 2015

Preview: 29.a 30.kolo - Red Devils, Schalke B

V neděli nás čeká rozuzlení letošního ročníku naší futsalové soutěže a to v soubojích s celky Red Devils a Schalke B. V sestupových vodách jsou namočené 4 celky, z nichž hned tři obdrží černého Petra. Komu se chtělo, mohl se lehce pomocí tabulky dovtípit toho, co je potřeba k záchraně našeho klubu. Cesta to je nelehká a muselo by se udát hned několik věcí zaráz, abychom si nevytáhli ani jednu ze tří krátkých zápalek.

Na neděli jsou zatím nahlášení jen Vojta, Tomáš a já. Jako na potvoru mě od včerejška bolí záda, ovšem věřím, že se dám do kupy a neděli si nenechám ujít.

Sraz je na SVÁŽNÉ a to v 10:15!

Co je potřeba k záchraně - tedy k udržení 12.pozice? Vezmu to hezky od konce..

POKUD NEZÍSKÁME BODY: Naše účinkování v 2.třídě skončilo. Holásky totiž mají stejný počet bodů a i kdyby ani ony nezískaly body, mají lepší vzájemný zápas, což je posune před nás. Dále si rozdělí body ve vzájemném zápase Red Devils s Gooners - tzn. že někdo z nich bude zcela jistě bodovat a dostane se před nás.. Navíc Gooners budou mít možnost získat body se Schalke B, Red Devils hrají druhý zápas námi. Nezisk bodů nás tedy posílá stoprocentně o patro níže - SESTUP. 

ZISK 1 BODU: Hlavní předpoklad je, že Holásky by nesměli v zápasech Kampou a Poclainem bodovat, jakýkoliv zisk je posouvá před nás. A dále Gooners by nesměli získat více, než 1 bod. Red Devils by nesměli uhrát více, jako 4 body.

ZISK 2 BODŮ: Stále platí, že Holásky musí získat méně bodů, než my, jinak jsme v háji. Gooners nesmí získat více, než 2 body. Red Devils by neměli oba své zápasy vyhrát - pokud by se tak stalo, rozhodovalo by skóre ze vzájmeného zápasu.

ZISK 3 BODŮ:  Holásky nesmějí vyhrát ani jeden ze svých zápasů - můžou ovšem třeba oba zremizovat. Gooners nesmí získat více než 1 výhru - tj.3 body. Red Devils jsou ze hry.

ZISK 4 BODŮ: Holásky můžou jednou vyhrát, více ani ťuk. Gooners můžou také bodovat 4 body, Red Devils jsou ze hry.

ZISK 6 BODŮ: Naše udržení se může ohrozit pouze plný bodový zisk týmu Holásky.

Základní předpoklad k položení dílčího úspěchu je poražení Red Devil v našem prvním zápase.

Žádné komentáře: