úterý 17. února 2015

V pátek U Třech Čertů, výběr peněz

V pátek je daná rezervace v hospodě U TŘECH ČERTŮ na ulici Dvořákova 6, stůl pro 10 – 12 lidí. Počítal jsem s těmi, kdo se ozvali. Pokud dojde někdo navíc, bude sedět na parapetu. Reservé je dáno na 19:15.


DŮLEŽITÉ – PŘÍSPĚVKY:
Na rok 2015 nejsou zaplaceny příspěvky ve FUTISU. To znamená, že každý, kdo chce v roce 2015 hrát, musí mít zaplacený příspěvek 100Kč. V pátek budu peníze vybírat a následně platit hromadnou platbou za náš celek. Žádám tedy všechny, kdo chtějí hrát jarní část sezony, aby mi peníze v pátek uhradili. Ten, kdo se nedostaví, ať peníze pošle po někom, kdo dojít má. V pondělí budu peníze platit FUTISU, od koho peníze nebudu mít v ruce, ten na jaře nastoupit nemůže, popřípadě si zaplacení příspěvku zařídí na vlastní pěst.

TURNAJ NADĚJÍ:
Jsme přihlášení na Turnaj nadějí (neděle 22.března). Startovné na turnaj je 1500Kč. Tato částka bude rozpočítána na přihlášené. Kdo tedy má zájem na turnaji startovat, ať si vezme s sebou peníze navíc.. Můžete si spočítat, na kolik turnaj přijde na jednotlivce při určitém počtu hráčů.. Při osmi hráčích je to cca 200kč na osobu. Uvidíme, jaký bude zájem. I zde platí to samé, jako v minulé odstavci, kdo na akci nejde, nechť dá info o svém zájmu kolegovi a předá mu peníze.
Prozatím příhlášení na turnaj jsou: Petr, Vojta.


Děkuji všem za hladký průběh výběru peněz a v pátek se bude těšit nashledanou..