pátek 13. února 2015

Do jarní části s dvěma staronovými posilami

Do jarní části se náš klub rozroste o dvě staronová jména. Dle tlumočení Vojty za nás mají chuť hrát dva hráči, kteří před minulou sezonou klub RST opustili z důvodu přestupu jinam, či z důvodu zdravotních potíží. O koho se jedná? 

Lukáš Zemánek - dlouholetý hráč RST, který před minulou sezonou přestoupil do skotského klubu Rangers Glasgow. Po půlročním hraní ovšem zjistil, že klub je mu z hlediska herního malý. Potřebuje více prostoru s podobnými typy hráčů, jako je on sám - aktivních, houževnatých, běhavých, nezdolných, fyzicky i psychicky odolných. Takoých je v našem klubu nyní mnoho, nebojím se říči že jsme takový všichni, tak snad i proto padlo rozhodnutí o jeho návratu. Lukáš zcela jistě zpevní naše obranné řady.

Václav Peška - známý ve světě futsalu rovněž jako "Železný Vaša". Vytříbený technik s buldočím tahem na bránu se do sestavy vrací po roce výpadku způsobené zdravotními patáliemi. Věřím, že se mu bude na pažitu dařit stejně dobře, jako před zranění a náš útok tak získá ještě větší kvalitu, než měl doposud. 

Obě jména jsou ve světě futsalu pojmem, proto se očekává zvýšený zájem o lísky na naše jarní zápasy. Vstupenky jdou do předprodeje už příští sobotu. 

Oba borci by měli být oficiálně představeni širší veřejnosti příští pátek na klubové akci.

Vítejte zpět v klubu.