pondělí 23. února 2015

Páteční schůze - review

V pátek jsme se sešli na pivo a především k zaplacení nutných výloh, které je nutné uhradit v blízké budoucnosti. Jedná se o zaplacení členského poplatku FUTISU pro rok 2015, což činí 100 korun na osobu a dále pro ty, kdo chtějí žlutý dres navléknout na Turnaji nadějí byla částka k zaplacení ještě o 188korun vyšší.

Pro jaro jsou tedy přihlášeni (částku zaplatili) tito hráči: Mira, Vojta, Laďa, Vaša, Prochy, Sykec, Johny, Michal, Pája. Petr posílá peníze dnes.

O hraní na TURNAJ NADĚJÍ projevili zájem: Vojta, Prochy, Mira, Vaša, Laďa - zaplatili. Petr - posílá peníze dnes, Vojta dále hovořil o zájmu nové akvizice Lukáše Ze. a Kuby (který by v případě potřeby nastoupil v bráně, protože je stále mimo hru s nohou). 

Žádám ty, co mají ještě zájem hrát v sezoně nebo TN, aby mi částky u obou "akcí" neprodleně uhradili, po domluvě. Nechci na účet, ale na ruku, mám v tom pak bordel - zkušenosti. (proto jsem chtěl, aby lidé poslali po kamarádech na páteční posezení)
Omlouvám se, ale tentokrát budu rezolutní, vždycky jsem v případě prodlení hradil peníze ze svého, crcal se s každým jako s malým dítětem, prosil o zaplacení a dělal ze sebe vola. Dávám níže uvedeným poslední možnost zaplacení a to do konce tohoto měsíce - tzn. do konce tohoto týdne. Jakkoliv mě kontaktujte, domluvíme se. Kdo nebude mít zaplaceno, řeší si úhradu poplatku na účet FUTISU sám, na TN nestartuje.

NEMAJÍ ZAPLACENO ČLENSKÝ PŘÍSPĚVEK:

Lukáš Zá., Milan, Nekwish, Ríša, Jakub, Lukáš Ze.,

Dále se řešili zas a opět TRÉNINKY. Všichni víme, že bez tréninků se z místa nehneme, ovšem scénář je vždy stejný, za začátku chodí lidí dostatek a dále se křívka snižuje a snižuje ke třem, čtyřem lidem, stále těm samým. I přes tuto několikanásobnou zkušenost se našli odvážlivci, kteří by do tréninků šli. Vaša obvolal kámoše z celku König, ovšem jednání byla neúspěšná. Tréninkového partnera mají. Další nápad tu zatím nepadl, takže pokud se do toho chce někdo pustit s vírou v nahnání každotýdenně nejméně 8 oveček do ohrádky, směle do toho. Vašovi děkuji za snahu.