pátek 8. srpna 2014

TAK SNAD UŽ KONEČNĚ FINÁLNÍ STARTOVNÉ!

Po miliontých úpravách sand konečně máme FINÁLNÍ VERZI STARTOVNÉHO a ostatních nutných plateb, které potřebuji obdržet do 15. srpna, tzn do příštího pátku. Neotálejte prosím s platbou, pár dní po termínu je předsezonní schůze, kde musím peníze odevzdat.


Ještě malé vysvětlení k platbám..
1. STARTOVNÉ 
Startovné ve 2.třídě činí 10000 Kč. Bývalé Carpe Diem je 7 lidí, RST je rovněž 7 lidí. Poděleno napůl to dává 5000 na naši polovinu´.
2. TRESTY
Nebojte se, nejde o tresty jako takové. Jde o platby za potrestání karatmi v minulém ročníku, za 1červenou kartu Prochyho (100Kč) a 4 žluté Ríši (100Kč). Jelikož se vždy jednalo o zákrok ve propěch týmu - tzn. zabránění brance, je férové si částku rozpočítat, tak jako to děláme každý rok ani o tom nevíte.. ;-). Takže o 200 korun se podělíme všichni. 
3. SOUPISKA
Každoroční klasika. Za zapsání na soupisku je platba 100 korun na osobu.
4. DRESY, TRENKY, ŠTULPNY
Částka za dresy byla lehoučce navýšena. Skladem nejsou věci v počtech, jaké bychom potřebovali, proto se musí improvizovat a hledat náhrady.
5. ČÍSLO NA ZÁDA
Není nutno komentáře.
6. PÁJA 
Dluhy do Pájovi pokladničky.
7. PŘESTUPY
Z RST K nám přestoupí už oficiálně v nejbližších dnech 7 hráčů. Za přestup jednoho hráče je poplatek 50 Kč. Celkem to tedy činí 350 Kč. Jelikož se jedná o společný zájem obou klubů, měli by se na zaplacení této částky podílet oba kluby. 350 korun bude rozděleno mezi všech 14 hráčů, což v konečném zúčtování dělá částku 25 korun za osobu.
8. ZAPLACENO
Zaplacené předešlé startovné má jen Milan a to v původní výši 1451. Milan tak bude doplácet 219 Kč, u ostatních platí plná palba napsaná v rozpise.
9. CELKEM
Celková výše plateb.

Dále je pod tabulkou uporzornění. Kdo se přihlásil, nebo ještě přihlásí na turnaj KAMPA CUP, musí počítat i se startovným na tento turnaj, který se koná 30.8. Stejná situace je i s pravidelnými tréninky, které se plánují od září.. Bude se vybírat i na ně.. 

Malé upozornění ohledně dresů: Včera jsem mluvil s Vojtou a dresy, které objednáváme jsou prý dost velké.. L je prý na bizona, XL na hrocha a XXL na slona. Pokud má někdo pochyby o svém výběru velikosti, je možnost navštívit Vojtu na prodejně SPORT OBCHOD, Křenová 26 (ve dvoře) a dres si před objednání vyzkoušet. Máte na to řekl bych tak týden maximálně.

INFORMACE K PLATBĚ STARTOVNÉHO:

Č ÚČTU: 78-0370990267/0100 (Komerčka)
ZPRÁVA: SVÉ JMÉNO
TERMÍN: 15.8. UŽ MUSÍM MÍT NA ÚČTĚ!