sobota 19. července 2014

Modelový příklad zápasů Áčka a Béčka

Pokusil jsem se pro Vás udělat modelový příklad toho, jak by to fungovalo mezi  Áčkem a Béčkem. Jako model jsem si vypůjčil jarní část minulé sezony 3.tříd (již odehrané) a aplikoval ho na naše dva týmy, kdyby už tehdy byli spojené a hráli skupiny, které si vybrali pro letošek. Dá se předpokládat, že příští sezonu to bude obdobně..


Za prvé chci říct, že se bude hrát pouze 6 víkendů za podzim ve 3.třídě, oproti 8mi ve vyšší 2.třídě. Dále z rozpisu můžeme vyčíst, že pouze jedenkrát za celou část oba celky hrají ve stejný den (neděle) a pouze jedenkrát hrají oba celky stejný víkend (Áčko v neděli, Béčko v sobotu). Ostatní zápasy se týmy míjejí. To, že by za jeden víkend (či dokonce den) hráč hrál pravidelně za oba týmy se nejeví zcela reálně. Může se to stát (jako v modelu), ale pravidlem to zcela jistě nebude. Nemusíme se tedy bát, že bychom se přetavili.

Ohledně vzájemného doplňování klubů. Nemůže v tom vidět pouze to, že bychom v případě nutnosti šli doplnit bratrský tým, ale i to, že oni by docházeli doplnit nás. Je to oboustranná spolupráce. Mám zprávy, že RST se na spolupráci těší a například Vojta (vedoucí) si za nás s chutí bude chodit zahrát. Dále si myslím, že v případě doplnění by se jednalo třeba o jednoho, nebo dva hráče a nemuseli by to být stále ti samí.. Jednou by třeba šel Prochy s Mirou, podruhé Milan se mnou, potřetí Sykec s Ríšou (zkrátka kdo bude moct), nebo pokud jim vypadne gološ, tak by zaskočil Nekwish. Tím chci říct, že v doplnění bychom problém hledat neměli a nemusíte se bát, že pokud neodehrajete všechny zápasy za Áčko i Béčko, tak se něco stane.. Áčko pro nás skutečně bude pouze na případné doplnění, pokud o to vedoiucí Áčka požádá.. Béčko bude naše hlavní štace, naše původní Carpe Diem, kde nás naopak občas doplní hráči z Áčka, když bude potřeba..

Aktualita: RST (Áčko) se rozhodlo změnit skupinu pro přihlášení a tím i hřiště, nehráli by na Srbské, ale v Komárově. Jinak Peťo, Ty si dres kupovat nebudeš a startovné platit také nebudeš.

Píšu o tom všem jako o hotové věci, ale to jen proto, že když píšu, tak se mě to tak do hlavy hrne. Nechci, aby to působilo, že Vás do nečeho tlačím.. Stále je tu možnost, že se s RST spojíme pouze v jeden celek, kde bude 14 lidí.. Je to na nás, jak se rozhodneme..