pátek 18. července 2014

Carpe Diem a RST našli společné slovo

Včera jsem se sešel s vedoucím klubu RST (Rozhněvané Stádo Tchořů) Vojtou, abychom projednali případné sloučení našich dvou klubů. Dospěli jsme k jistému závěru, který Vám níže nastíním. Byl bych rád, kdyby jste se ke všemu vyjádřili v diskuzi ke článku. Váš názor mě zajímá..

DOHODA O SLOUČENÍ, PODMÍNKY:
V současnosti je nás v klubu 7 aktivních hráčů – Nekwish, Mira, Pája, Milan, Prochy, Ríša a Sykec. RST má nyní na soupisce rovněž 7 aktivních hráčů. To máme celkem 14 lidí. S Vojtou jsme dospěli k názoru, že 14 lidí je pro jeden mančaft příliš. Musíme předejít tomu, abychom se na zápase sešli třeba v 10ti, či 11ti, což je neúnosné a věřím, že hodně z nás by to po chvíli začalo nudit, poté by nám to začalo vadit, až by ten, či jinej přestal chodit úplně. A to je přesně model, kterej nechci. Chci, aby to lidi bavilo a na zápasy chodili rádi…a ne, aby kdokoliv přemýšlel, jak se zápasům vyhnout.
Po zvážení jsme se s Vojtou rozhodli, že založíme 2 celky. AČKO a BÉČKO.  Áčko bude původní RST, Béčko budeme my, Carpe Diem.
Co podniknout administrativně, aby to klaplo? Za prvé, klub Carpe Diem zůstává klubem Carpe Diem a 7 hráčů RST se přesune přestupem do našeho celku. Jen pro pochopení, každý klub má své ID. ID RST bude zachováno po dobu 3 let, ovšem s prázdnou soupiskou. (naopak naše se rozroste o 7 nových hráčů). Je tak učiněno, kdyby to neklapalo, aby se původní RST mělo kam vrátit.
Přestup jednoho hráče RST na naši soupisku stojí 50 korun -> celkem tedy 350Kč. Od této chvíle, jelikož se jedná o čachry ve společném zájmu bychom se měli na platbách podílet i my a to poloviční částkou – 175Kč se rozpočítá mezi nás 7 hráčů.
Dále se musí zaslat p.Polákovi (nebo na Futis – teď nevím),“ dohoda o sloučení“.

NÁZEV KLUBU:
S Vojtou jsme se dohodli, že do další sezony vstoupíme pod nervydrásajícím názvem CARPE DIEM RST A, a CARPE DIEM RST B.

POČET LIDÍ:
Minimální počet lidí na soupisce před sezonou je 8. Jak jsem už psal výše, oba celky mají nyní 7 hráčů. Abychom mohli sezonu úspěšně zahájit, oba celky musí sehnat ještě jedno jméno na soupisku. U RST už hráče č.8 mají v hledáčku, u nás to bude Petr, který se vyjádřil, že v případě potřeby by si přijel zahrát. To může pouze v případě, že bude zapsán na soupisku. Tímto oba kluby podmínku 8mi hráčů splní.
V sezoně je možné následující. 3 hráči z Áčka můžou hrát současně i za Béčko. Naopak 5 hráčů Béčka, může nastoupit za Áčko. Pro ty, kdo to nepochopili.. 3 borci RST nám můžou vždy v zápasech přijít vypomoct, naopak my můžeme RST vypomoct dokonce 5ti kousky.

SKUPINY PRO ROČNÍK 2014/2015:
Z tohoto důvodu bylo nutné, nebo by bylo alespoň záhodno, aby jeden celek hrával v sobotu, druhý v neděli. Áčko (RST) bude hrát vždy v neděli – skupinu C na Srbské. Béčko (CD) bude buď hrát skupinu A (Rybnická, hraná v sobotu i neděli), nebo skupinu D (Komárov, hráno pouze v sobotu). Já osobně se přikláním pro Rybnickou, skupinu A. Sice se čas od času s druhým týmem zápasově překryjeme, ale v Komárově se mě skutečně hrát nechce. Co myslíte?

SOUPISKY KLUBU

ÁČKO:
VOJTA ŽÁK
JAN ŽÁK (bude gološ příští sezonu)
VLADIMÍR ZUBÁL (původní gološ)
LUKÁŠ ZÁNA
JAN WEYR (John)
MICHAL VAVROUŠEK
JAKUB NOWAK
+ kámoš Vojty

BÉČKO:
NEKWISH (gološ)
PÁJA
PROCHY
MIRA
MILAN
SYKEC
RÍŠA
PETR

VEDOUCÍ KLUBŮ od nové sezony:
Carpe Diem Rst A: VOJTA, za tiché podpory Ládi Zubála
Carpe Diem Rst B: NEKWISH, za tiché podpory Páji

STARTOVNÉ:
Každý celek si z minulé sezony přináší nějaké startovné, závislé na trestech v loňském ročníku atd. Jelikož se jedná o sezonu, kdy jsme byli každý celek samostatně, každý si zaplatí to, co má. RST by mělo platit startovné 10000, Carpe Diem by ho mělo mít 8200.

DRESY:
Budou zakoupené nové dresy, pro oba mančafty stejné. My měli stejně v plánu už dříve kupovat (Prochy má určitě radost). Jelikož Vojta pracuje v obchodě se sportovním zbožím, kde jsou i fotbalové dresy, budou zakoupeny jeho prostřednictvím za velice výhodnou, nákupní cenu.  Tímto Vás chci požádat – všechny hráče CD o sdělení velikost dresu a číslo dresu



PLATBY – SOUHRN:
Během 14 dní doufám dostanete SMSku, kde bude vypočítaná konečná částka na příští sezonu. Měla by obsahovat startovné, dresy, přestupy + poplatky spojené se sloučením klubů.

Tak na tomto jsme se včera s Vojtou dohodli. Chci vědět Váš názor! Pokud by s výše napsaným někdo nesouhlasil, tak to prosím napište, ať se o tom pobavíme a najdeme nějaké řešení. Díkec! Vše, co bylo napsáno není ještě definitvní, Vojta tento návrh předloží také svému klubu a poté si buď plácneme definitvně, nebo se.