středa 4. června 2014

Preview: 27.a 28.kolo - U Boba a Deportivo

V neděli nás čeká další dvojzápas. Soupeři nám Budou týmy U Boba a Deportivo. Dnes jsem si připravil pár perliček  o soupeřích, které by nás mohly zajímat.

Nejprve tedy U Boba. Klub se nachází na 5.místě a dle statistik se jedná o ofenzivně laděné mužstvo. Hned po ŽV B je to druhý nejlépe střílející celek naší třídy. Na kontě mají právě 140 branek (pro porovnání – my jich máme 76). Naopak při svém útočném tažení občas zapomínají na obranu, sází na to, že soupeře přestřílejí, o čemž svědčí pátá nehorší obrana v soutěži. Minulé kolo si hravě poradili s Holásky, které vyprášili 11:1. Naopak ve druhém zápase nečekaně vysoko 3:9 podlehli Sokolnicím. Na podzim jsme dostali úplně stejný příděl, tedy 3:9.

Druhý soupeř je Deportivo. Ač je to náš tabulkový soused, lehký zápas nás rozhodně nečeká. Stačí se podívat na formu tohoto klubu posledních zápasů. Světe div se, Deportivo neprohrálo posledních 7 zápasů, což je s grácií vyvedlo ze sestupových vod a už nyní jsou prakticky zachráněni. Ze sedmi posledních zápasů si připsali 4 výhry a 3 remízy. Naposledy Deportivo remizovalo se Sokolnicemi 1:1 a podařilo se jim porazit Agromeli E v poměru 3:1. Velice dobré výsledky. Na podzim jsme Deportivu podlehli 3:6. Ve střílení branek je na tom tento celek podobně jako my (oni – 80, my – 76), obdržené branky jsou celkem zřetelně ve prospěch Deportiva, za 26 zápasů jich dostali o 21 méně, nežli my.  

V neděli začínáme zápasem s klubem U Boba, po zápase pauzy následuje druhý špíl s Deportivem. Jistě to všichni víme a tušíme, v neděli musíme jakkoliv bodovat. Zdá se to totiž jako poslední šance na urvání bodů v boji o udržení se ve 2.třídě. V posledním víkendu totiž narazíme na Across (2.místo) a Schalke (4.místo), kde body zřejmě budou vyset ale ukrutně vysoko a jen vysoce nadstandartní výkon by je mohl snésti nám na dosah.

Předpokládaná sestava: Nekwish – Milan, Ríša, Sykec, Pája – Prochy, Petr, Mira, Tomáš.


Hrajeme na KAMÍNKÁCH! Sraz v 11:50! (mimojiné má být kolem třiceti stupňů)