sobota 16. listopadu 2013

Shrnutí schůze

Včerejší schůze se zúčastnilo 8 lidí z celkového počtu 10ti v týmu. Nemá tedy cenu zde rozpitvávat do detailu, kolem čeho se schůze převážně točila, každý to ví. Jen ve zkratce, po dobu mé "nepřítomnosti" přebírá vedení klubu korunní princ Petr

Níže napsané řádky jsou tedy již jeho slova.. 



Na včerejší schůzi jsme se domluvili na pár bodech:

1. tréninky v Bílovicích - osobně bych je chtěl od prosince, hned v pondělí zavolám Tomovi a domluvím se s ním na organizaci.
2. zimní příprava - letos, resp. po Novém roce nebudeme hrát Kajot zimní ligu, ale vybereme si ze 2 turnajů a jsou to tyto:
KOBAS CUP 2014 - hraný v hale TJ Sokol Prštice (cca 10km od Brna) a to dne 11.-12.1.2014 a startovné je 1100Kč
DAVE´S CUP 2014 - hala v Rousínově, termín 4.-5.1.2014, startovné 1190Kč (ještě než jsem dopsal článek, tak už mám info, že místa jsou)

Na oba turnaje jsem již psal mail s dotazem, zda jsou volní místa. Více info si každý může najít na BAFu. Vím, že jsme se bavili o turnaji jednodenním, ale takový zatím po Novém roce v nabídce není, ale já chci odzkoušet nové hráče, ať se do týmu adaptují co nejdříve.

Dále budeme pořádat 2. ročník Carpe Diem Cupu, který jak věřím bude tradičním turnajem v tradiční zimní pauze. Měl by se konat v Bílovicích, kde je kvalitní zázemí a opět pozveme naše spřátelené týmy Antabus, R.S.T. a Bílovický Motherfuckers Team :-) K zamyšlení ovšem je, v jakém termínu náš turnaj pořádat, protože bychom ještě mohli zkusit TURNAJ NADĚJÍ na Okruhu a ten bývá v půlce března. Loni jsme totiž byli tak trochu fyzicky unavení po odehrání Kajotu, CD Cupu a Turnaju Nadějí v jednom měsíci.

3. jsou nové dresy - jsem velice rád, že se každému líbily a tak tedy můžou jít do výroby. Vpravo máte nový odkaz DRESY, kde si napište velikost svého dresu - štuplny budou tmavě modré (bereme tu 3. z prava). Ohledně čísel - ponechal bych stejná, jako máme na stávajících dresech, jen poprosím Pavla a Radka, aby si k vel. dresu napsali i své číslo a nejlépe takové, které ještě nikdo nemá :-) Na dresech tedy zepředu bude lodo CD, tak jak to měl včera Pája vytisklé a vzadu nahoře bude CARPE DIEM BRNO 08 a číslo.

Nevím, zda má cenu řešit dresy ještě před koncem roku, ale na turnaj Nadějí bychom v nich již vyběhnout mohli. Cena za dres + trenky je 452Kč a štulpny stojí 60Kč. Peníze se budou posílat Michalu Koláčkovi - nás pokladník - a to tak, že dokud nebudou peníze vybrány, tak se žádné dresy objednávat NEBUDOU! A ještě jedna věc, bude se vybírat ještě 100Kč od KAŽDÉHO hráče za členství na rok 2014 (FUTIS)

Dále bych chtěl dát navědomí, že jsem s Pavlem Bergrem domluvený, že během příštího týdne vyřešíme jeho přestup z týmu Exculibur do CD.