čtvrtek 7. listopadu 2013

Preview: 15.kolo - Rychle Složený Tým

V neděli nás čeká poslední podzimní zápas s naším tréninkovým partnerem RST. Bude se tedy jednat o velké derby a prestižní zápas. Smutné na všem je, že to bude boj o poslední pozici v soutěži a o to, komu nakonec zůstane v ruce černý Petr. Věřím, že i ze strany RST půjde o důležitý zápas a náležitě se na něj připraví a namotivují.

Pravděpodobná sestava by měla vypadat takto: Nekwish – Sykec, Milan, Ríša – Petr, Mira, Pája. Konečně to vypadá, že budeme mít dobrý počet lidí na zápas a tak vzniká i větší šance na zisk bodů.

RST máme co oplácet, v posledním našem měření sil jsme kapitulovali tuším 3:5, což byla naše jediná loňská porážka.

RST je v současnosti 16.místě tabulky s 8mi body a skórem 22:60. My jsme na místě 15.tém s body devíti a skórem 38:59. Máme tedy podobou bilance obdržených branek, ve vstřelených jsme na tom o poznání lépe. Celek na 14.místě je od nám vzdálen 4 body a nemůže být tedy předstižen. Už teď je tedy jasné, že 15. A 16.místo zůstane přes zimní přestávku obsazen námi a RST.

Myslím, že postavení v tabulce není náhodné. Vezmeme-li si takovou účast na trénincích nás a RST, jsme na tom dost podobně a vše se odráží i v tabulce soutěže. Je to sice jen jeden z aspektů dření dna hubou, ale nevěřím, že ostatní celky by na tom byli s docházkou na trénink tak bledě..

POZOR! Pokud si někdy někdo tiskl rozpis zápasů, tak původně byl zápas s RST naplánován na Kamínkách. Před sezonou došlo ke změně, svoje poslední utkání podzimu odehrajeme na SVÁŽNÉ! Sraz bude v 11:50!


Pojďme borci, poražme ty žlutý banány!