čtvrtek 12. září 2013

Preview: 3. a 4.kolo - Holásky, FK Sokolnice

V neděli nás čeká druhý hrací víkend. Našimi protivníky budou hráči Holásek a dále tým FK Sokolnice. Pozor! Utkání se hraje opět na Kamínkách!

S Holásky jsme se setkali už v naší první sezoně, tehdy hráli pod jiným názvem a souboje jsme vždy zvládli. Sice to byly vyrovnané špíly, ale s dobrým koncem pro nás. Doba z před pěti let je nenávratně pryč a oba týmy prošli obměnou. Očekávám opět vyrovnaný boj, kde budeme mít mírnou výhodu v tom, že Holásky s námi budou hrát až svůj druhý zápas, kdežto my nastoupíme čerství.
Do druhého zápasu nastoupíme my i Sokolnice s prvním zápasem v nohách. Vůbec netuším, co od soupeře čekat. Nikdy jsme s ním nehráli. V prvních dvou kolech jasně podlehli favorizovanému Agromeli E 3:8 a svůj druhý zápas vyhráli nad Nasanem C v poměru 3:1.

Sestava by měla být obdobná, jako minulý víkend. Zatím jedinou obměnou bude nástup Sykece místo Milana. Prochy své stanovisko změnil v přítomnosti na ANO. Vše ovšem bude záviset na celotýdenní snaze Mirka, který mu nemocné tříslo permanentně masíruje. Posledním otazníkem je Tomáš, který má status nového otce a svoji přítomnost bude dle jeho slov sdělovat před zápasem. No.. věřím, že se tedy sejdeme..

Prosím všechny, kdo se ještě nenapsal na dnešní trénink, aby tak neprodleně učinili.


V neděli je sraz ve 12:40 na Kamínkách!