středa 28. srpna 2013

Tipovačka začíná!

Vidím, že pár lidí v týmu má o Tipovačku zájem a tak bych je nerad zklamal. Byl bych však velice rád, kdyby se zapojilo ještě více lidí, než se napsalo. Zatím jsme čtyři - Petr, Mira, Sykec a já. Pevně věřím, že by mohl mít zájem i tipovačkový mnohaletý harcovník Vláďa a dále dříve tipující .. Olin, Dan, Dub, Michaldo.. Co? No..nechejme se překvapit, třeba se i někdo nový s chutí pustí letos do tipovacího zápolení..

Úvodní kolo se uskuteční příští víkend spoloečně se startem naší futsalové soutěže. Podzimní tipování končí s naším koncem soutěže - v listopadu. To je jasné.. Tipování probíhá stejným způsobem, jako loni a předloni. Bude vždy uveřejněno 6 zápasů, na které můžete tipovat 1 - výhra domácích,0 - remíza, nebo 2 - výhra hostů. Veškerá pravidla tedy zůstávají nezměněna.. Jedniou mírnou úpravou pravidel bych upřesnil konec tipování. Vždy to bylo do konce předcháztejícího dne, než se odehrávají zápasy. Nyní bych to nechal až přímo do prvního zápasu, který se v Tipovačce objeví. Tipovat tedy můžete i v sobotu třeba v 15:59, pokud se první vypsaný zápas začíná v 16:00. Později ne.

Hned pro první kolo dochází k tomu, že první zápasy se hrají už v pátek. Jedná se totiž o reprezentační špíly. Tipovate tedy můžete do pátku 6.9. - do prvního zápasu..

Snad je vše jasné. Přeji všem v letošním ročníku Tipovačky štěstí a mnoho dobrých tipů.. Ale vždy o trochu horších, než budu mít já.. :-)

ČESKÁ REPUBLIKA vs. ARMÉNIE
ITÁLIE vs. BULHARSKO
RUMUNSKO vs. MAĎARSKO
RST vs. JEZDCI
CARPE DIEM vs. ELIŠKA
Vstřelí v neděli do sítě soupeřů PETR (s páskou na ruce) dvě a více branek? ANO: 1, NE: 2