pátek 30. srpna 2013

Preview 1.kolo: Jezdci, Eliška

Sice trochu s předstihem, ale je mou milou povinností se zhostit úkolu prvního preview tohoto ročníku soutěže. Za 9 dní vstoupíme do nové sezony s kluby Jezdců a Eliškou na všem velmi dobře známém pažitu na Kamínkách.

Soupeři to nebudou lehcí, jako zřejmě nikdo v tomto ročníku. S týmem Jezdců jsme se střetli již ve svém dřívějším působení ve 2.třídě, tedy před 4 mi sezonami. Vždy to byly vyrovnané duely, ovšem pro nás se špatným koncem. Vždy jsem kapitulovali o gól, nebo maximálně dva. Jedná se převážně o celek zkušených hráčů 35+. Vloni Jezdci skončili na 5.místě tabulky.
S týmem Eliška jsme se střeli před pár dny v rámci turnaje Atraps Cup. Jsem rád, že jsme si mohli síly porovnat už s předstihem, před sezonou. Podařilo se nám zvítězit 2:0, což nám určitě pomůže. Víme totiž, že soupeř je k poražení a to v minulém ročníku skončil na 6.místě tabulky.

Sestava už byla avizována v týdnu. Nekwish – Ríša, Milan, Prochy, Mira, Petr. Dále jsou nejistí Tomáš, Michaldo a Pája. Pokud přijedu včas z dovolené, rád bych dorazil, ale rozhodně nemůžu nic slíbit.

Přeji klubu Carpe Diem dobrý vstup do sezony, žádné zranění a nadále dobrou náladu tak, jako tomu bylo dosud za všech okolností.

Sraz je v 11:50 na hřišti Kamínky. Kapitánem bude Petr, kterému jsem předal míč, soupisku a kapitánskou pásku.