úterý 2. července 2013

Výběr hřiště pro příští sezonu



Je na čase se rozhodnout, kde že budeme hrát v příští sezoně. Včera, tradičně k 1.7., mě na email dorazila přihláška na sezonu 2013/2014. Jak jsem se už dříve bavili, je potřeba se dohodnout na jakém hřišti a v jaký hrací den chceme hrát.. Výběr je tento:

2A třída – hrací den SOBOTA – hřiště: Boby, Řečkovice
2B třída – hrací den SOBOTA – hřiště: Okruh, Svážná
2C třída – hrací den NEDĚLE – hřiště: Srbská, Kounicova
2D třída – hrací den NEDĚLE – hřiště: Okruh, Svážná

Co jsem se díval, tak zatím není oficiálně přihlášen žádný celek. Postupně během července se budou skupiny plnit týmy tak, jak se budou do jednotlivých skupin hlásit. Už dříve se z našeho tábora ozývaly různé hlasy, které hovořily o tom, že bychom neradi měli ve skupině hodně celků s příponou „B“, nebo „C“ (člověk nikdy neví, jakej mazák si dojde z Áčka zahrát), nebo že bychom chtěli být ve skupině s našimi známými RST, nebo třeba s Bolestí.. Tak tyto spekulace jsou v tomto raně červencovém dni naprosto zbytečné, skupiny jsou prázdné a pokud se přihlásíme už nyní, výběr soupeřů nebudeme mít v rukou.. Na druhou stranu není možné zaspat a ztratit tak možnost výběru skupiny..

Ohledně skupin se rozmyslete dobře.. Chcete hrát v sobotu, či v neděli? A hřiště? Myslím, že většina se bude rozhodovat mezi B a D, ale ovlivňovat Vás nechci. Nejvyšší počet hlasů vyhrává. Pište prosím srozumitelně, například: 2A, 2B, 2C, 2D.

Přihláška musí být odevzdána nejpozději do konce července. To se nás ale netýká, protože my budeme vzorní a odevzdáme ji hned, jak se domluvíme..

K vyjádření se k tomuto důležitému tématu jsem vytvořil nový odkaz nad diskuzí, pište proto prosím tam Vaše rozhodnutí. Děkuji.