středa 3. července 2013

Hledá se nový Neymar


Musíme někde nahnat novou posilu..

Vypisuji výběrové řízení na jednoho nového hráče do našeho klubu. Prosím tedy naše hráče, pokud o někom schopném vědí, aby do příslušného nového odkazu napsali o budoucí hvězdě pár řádků. Třeba kdo to je, jestli už někdy hrál futsal, nebo fotbal a jak moc je pravděpodobné, že by k nám šel hrát..  Nemá cenu psát coby kdyby a nakonec aby z člověka nevylezlo, že k nám může tak na 10 procent. To je nám k ničemu.. Zkrátka konkrétní návrhy se špetkou jistoty, že by to mohlo vyjít.. 

Rád bych se ještě pozastavil u slova schopný.. Rovnou prosím vyřaďte hráče, kteří jsou sice dobrými kamarády, ale do míče neumí kopnout.. To už jsme udělali jednou s Ríšou a vidíte, jak to dopadlo.. (ten by mě zabil, kdyby to četl.. ještě že sem nechodí) :-D (kdybys tady náhodou byl Ríšo, tak to byl vtip) Budeme hrát 2.třídu a tam už je potřeba trochu futsal umět hrát.. A jedno pořekadlo na závěr.. lepší než jedno nemehlo je žádné nemehlo.. takže pokud se neukáže někdo solidní, tak zůstaneme v sestavě, jaké jsme. Příchod nového hráče není žádné ultimátum, ale spíše bychom to měli brát jako takový komfort pro příští sezonu..

Během posledního týdne jsem oslovil dvě významné persóny futsalového světa z nichž mi nakonec v síti neuvízl bohužel ani jeden. Jména nebudu zmiňovat, protože když to nevyšlo, je to bezpředmětné. Především jedno jednání se ubíralo dobrým směrem, bohužel ve finální fázi se hráč rozhodl jinak, což mu nemám nijak za zlé.

Co se týče „vyzkoušení“.. Tomáš s Milanem také nebyli ozkoušení a dopadlo to nadmíru dobře. A bez doporučení! To byla ale trefa.. Zkoušení hráče pro mě osobně není prioritou. Pokud se mě někdo z Vás hráčů zaručí, že ten člověk umí skutečně hrát a nezkazí žádnou legraci, má u nás dveře otevřené i bez ozkoušení. Pokud si však jisti nejste kvalitami Vámi navrhovaného pleyera, nebo by se jednalo o zbrusu nového neznámého hráče právě vypadlého z výrobní linky, tak na srpen plánuju přihlášení na nějaký turnaj, tak snad tam by to šlo..
.. malý zádrhel (nebo spíše věc o které by jste měli vědět) je ale ještě v jednom, bylo by nutné hráče ozkoušet zavčas, do konce srpna je nutné soupisku uzavřít a předložit..  

Prosím tedy o aktivitu v této oblasti od všech, kdo má nějaké možnosti..