středa 17. července 2013

Nohec se povedl, další akce?

Po týdenní pauze zaviněnou stagnací děje kolem klubu se Vám opět hlásím od mikrofonu, abych Vám přinesl aktuální zprávu a lehce pohovořil o minulém víkendu.

V sobotu jsme si byli kopnou do míče č.5 v rámci nohejbálku, který pořádal Tomáš v restauraci Slunečnice v Černovicích. Akce se moc povedla a především jsem byl potěšen vysokým počtem zúčastněných hráčů klubu. S hráči v několika případech přišly i přítelkyně, přátelé přítelkyň, přátelé přátel přítelkyň a přátelé přátel spřátelených přítelkyň. No zkrátka, bylo nás kupa.
Během kopání míče přes síť jsme si opekly buřty a obličeje. Buřty na ohni, obličeje na slunci, které vytrvale hřálo, až byl občas cítit i nepříjemný zápach spáleného masa. Bylo tedy možné servírovat i pečená líčka.
Jak už to tak bývá, vítězem této kamarádské akce byl každý, kdo se zúčastnil. Sice se hrálo na body, ale většině (až na pár vyjímek) na bodech až zas tak nezáleželo. Důležité bylo se zasmát, nacpat pupek a zapít to pivem.
Ze všech hledisek se tedy akce podařila a myslím že všichni mohli odcházet v sobotu spokojeni. Sice to už na diskuzi zaznělo, ale dík patří především Tomášovi, který byl duchem. Duchem této akce.
*
Na základě kladného výsledku a ohlasu na zmíněnou akci, Tomáš přišel s návrhem na podobnou akcičku. Poslal mi na email návrh, který bych Vám zde rád prezentoval a vy se k němu vyjádřete na diskuzi, prosím.

Akce by byla plánovaná na sobotu 3.8. Místo stejné – restaurace Slunečnice. Začátek ve 12:00.
Program dle Tomášova návrhu:


- mini fotbal o velikosti nohejbalového hřiště, hrálo by se na malé přenosné branky s míčem o velikosti 1-2:). Každý tým by se skládal s 2-3 hráčů ( domluva na místě ), časově 2x5 minut, auty + rohy by se kopali, rukama by se nesmělo chytat a v rámci fair play by se za každý třetí faul kopala penalta.

Vše by doprovázel kotel gulášovky nebo dršťkovky ( o tom by se ještě hlasovalo ) a lahodný pivní mok + žlutá sodovka :)

S pozdravem organizátor a pořadatel Tomáš
Tak to je vše, co jsem Vám chtěl pro dnešek sdělit. Pište na diskuzi své vyjádření.