úterý 9. července 2013

DVĚ důležité změny!



Během včerejška se udály dvě celkem podstatné změny, které by jste měli vědět.. Jedna se týká soboty a druhá hřišť, na kterých odehrajeme příští sezonu.

Včera mi volal Tomáš, že by bylo potřeba, abychom si v sobotu na nohec všichni dali sraz už o hodinu dříve. Začátek tedy nebude v plánovaných 12:30, ale už v 11:30! Myslím že by to nemusel být až zas takový problém. Jedná se o to, že po nás by prý měla být ještě nějaká parta nohejbalistů, tak ať si aspoň trochu zahrajeme.. Po nohejbale budeme opékat, až se z nás bude kouřit. Takže nezapomeňte, v sobotu je sraz už v půl dvanácté!

Dále bych chtěl ještě jednou nadhodit téma sítě na nohec, nemáte někdo možnost se poptat a zajistit ji? Dále prosím Petra a míč č.5 a Tomáše o zelený míč.

O čem chci mluvit jako o druhé změně je to, že jsem včera zjistil totální překopání hřišť pro druhé třídy.. jelikož jsme si ovšem odhlasovali nedělní 2D třídu, která měla být původně na Okruhu a Svážné, se nás změna sice dotkne, leč minimálně. Místo Okruhu tam máme hozené hřiště Kamínky – náš tréninkový pažit. Svážná zůstává.

Zde je nové rozdělení hřišťat pro 2.třídy:
2A třída – Boby, Řečkovice
2B třída – Kounicova, Svážná
2C třída – Srbská, Kounicova
2D třída – Kamínky, Svážná – NAŠE

Kamínky jsou super hřišťe, myslím, že jsme tím co se týče povrchu rozhodně neprodělali. Jedinou stinnou stránkou věci je, že tam není poblíž hospoda, takže Prochy bude mezi špíly bez dršťkové a my bez Kofoly. Vlastně Prochy se dršťkové vzdal v těch svejch Top 5ti pro příští sezonu, ne?