čtvrtek 13. června 2013

Konečné statistiky sezony 2012 / 2013

Dnešní porce informací je věnována statistikám ukončené sezony. Jsou to počty příjemné a veselé. Aby ne.. Nejprve se můžete pokochat statistikami klubovými a následovat budou statistiky hráčské.

Začít musíme samořejmě tabulkou. Krásnou tabulkou. V průběhu soutěže jsme si vydobyli náskok na čele soutěže, který se zastavil na 14ti bodech. Celkem jsme jich získali úctyhodných 55.
Obě soutěžní části jsme zvládli dosti podobně. Jediným rozdílem bodovým byla podimní výhra a jarní prohra s RST. V ostatních zápasech jsme získali navlas stejně bodů.
Stejně tomu je i ve vstřelených a inkasovaných brankách. Na jaře i na podzim jsme vstřelili a inkasovali podobný počet branek, přičemž průměr vstřelených branek na zápas dělá celkově 4,73. To je paráda!
Statistika brankářu je neméně zajímavá. Na podzim 3 zápasy odchytal Ríša, když Nekwish absentoval. Vše ostatní Michal odchytal. Nekwish si udržel průměr pod 2 branky na zápas a stačil si připsat dva zápasy s nulou na kontě. Z pozice brankáře si letos připsal branku i asistenci.
Zde je statistika golmanů v porovnání s ostatními celky z naší skupiny. Duo Nekwish - Ríša se umístili na druhém místě. Lepší průměr měli pouze brankáři Bolesti.
Kanadské bodování ovládl po páté za sebou El Fenomeno Pája. Po výborné podzimní části a méně povedené části jarní dokázal získat 49 bodů, což je nový klubový rekord. V tabulce je vidno, jak skvěle se dokázali v týmu adaptovat greenhorni - Tomáš, Prochy, Mira a Milan.
Střelecké závody vyhrál po 4 z 5ti sezon klubu Pája. Připsal si nejvíce branek za sezonu od založení klubu a stanovil tak nový rekord. Výborně se vedlo rovněž Tomášovi a Mirkovi.

Asistence vyhrál Pája. Může za to povedený podzim. Skvělý výsledek zaznamenal také Prochy.

Zde je konečná tabulka střelců 3A třídy. Sen vyhrát tabulku střelců se sice během jarní části rozplynul, přesto je na tabulku krásný pohled. Za druhým Pájou (24) se na bronzu umístil Tomáš (21) a na místě 6. je Mira (19). Následují.. 20.místo Prochy a  Petr (12), 47.místo Michaldo (6), 52. místo Ríša (5), 72.místo Milan (3), 89.místo Sykec a Nekwish (1).

Naprosto báječná docházka, jakou klub nepamatuje. Klubový průměr je 86 % docházky na zápasy. Ani jeden zápas nevynechal Mira s Pajou, ale gratulace a poděkování patří všem.

Zde je tabulka nějvětších zabijáků týmu. Papadox je ten, že já byl zabiják pravidel a Michaldo zabíjel hubou.

A to je vše přátelé..